Ik heb mij ingeschreven voor de Power BI Desktop training. Heb ik een Power BI account nodig?

Ja!  Wij verzoeken je uiterlijk een dag voor aanvang van de training een Power BI account aan te maken via: www.powerbi.com met je zakelijke e-mail adres. Tijdens de training werk je met je eigen persoonlijke account.

.

 

 

Wat voor soort training heb ik nodig?

Wij adviseren je graag bij de keuze van je training. Sluiten jouw leerdoelen niet aan met je aantreft op de trainingspagina? Geen probleem! Wij bieden ook maatwerktrajecten aan. Wil je hierover meer informatie ontvangen? Dan kun je ons mailen via info@signon.nl of bellen op telefoonnummer 020 – 820 83 62.

Ik kan geen training vinden die aansluit bij mijn wensen. Wat moet ik doen?

Wij adviseren je graag! Sluiten jouw leerdoelen niet aan met wat je leest op de trainingspagina? Geen probleem! Wij bieden ook maatwerktrainingen aan. Wil je meer informatie? Dan kun je ons mailen via info@signon.nl of bellen op telefoonnummer 020 – 820 83 62.

Kan een training worden afgestemd op mijn praktijksituatie?

Ja. Naast trainingen met Open Inschrijving bieden we ook maatwerktrainingen aan. Dit zijn trainingen die volledig afgestemd zijn op jouw bedrijf, praktijksituatie en leerdoelen.

Wat is bij de trainingsprijs inbegrepen?

Bij al onze trainingen is de intake door de trainer, de voorbereiding, het lesmateriaal en de cursusruimte inbegrepen. Ook krijg je een evaluatierapportage. Bovendien kun je na de training een beroep doen op onze exclusieve nazorgservice. Verder zorgen wij voor een goede lunch, koffie, thee en frisdranken (bij Open Inschrijving).

Ik volg de training op locatie van SignOn, moet ik een eigen laptop meenemen?

Voor trainingen vanaf 1 juli 2019 vragen wij onze cursisten hun eigen laptop mee te nemen. We werken dan op basis van het Bring Your Own Device–principe. De voordelen zijn dat je meteen op je eigen (windows) device aan de slag kunt, met je eigen bestanden. Vergeet je oplader en muis eventueel niet! Heb je geen laptop of werk je met een Mac? Neem dan contact met ons via  info@signon.nl of 020 820 8362. We helpen je graag verder! 

Hoe kom ik in contact met de trainer?

Uiteraard kun je via SignOn ICT Trainingen+ in contact komen met de trainer. Je kunt ons mailen via support@signon.nl of bellen op telefoonnummer 020 – 820 83 62.

Wat is het maximaal aantal deelnemers?

Onze trainingsgroepen bestaan maximaal uit 8 tot 10 deelnemers. Dit doen wij om de kwaliteit, relaxte sfeer en de persoonlijke touch van de training te waarborgen.

Wie zijn de trainers van SignOn?

Alleen de beste, gespecialiseerde en gecertificeerde trainers/consultants met de hoogste waarderingen verzorgen onze ICT-trainingen. Je hebt dus altijd met een specialist te maken. Bovendien weet je zeker dat onze trainers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied.

Ik eet niet alles. Wordt hier rekening mee gehouden met de lunch?

Ja. Je kunt jouw voorkeuren met betrekking tot eten en drinken aangeven via info@signon.nl.

Meer informatie nodig?

We helpen u graag verder