Ik heb mij ingeschreven voor de Power BI Desktop training. Heb ik een Power BI account nodig?

Ja!  Wij verzoeken je uiterlijk een dag voor aanvang van de training een Power BI account aan te maken via: www.powerbi.com met je zakelijke e-mail adres. Tijdens de training werk je met je eigen persoonlijke account.

.

 

 

Wat voor soort training heb ik nodig?

Wij adviseren u graag bij de keuze van uw training. Sluiten uw leerdoelen niet aan met wat staat geschreven op de trainingspagina? Geen probleem! Wij bieden ook maatwerktrajecten aan. Wilt u hierover meer informatie ontvangen? Dan kunt u ons e-mailen via info@signon.nl of bellen op telefoonnummer 020 – 820 83 62.

Ik kan geen training vinden die aansluit bij mijn wensen. Wat moet ik doen?

Wij adviseren u graag in de keuze van uw training. Sluiten uw leerdoelen niet aan met u vindt op de trainingspagina? Geen probleem! Wij bieden ook maatwerktrainingen aan. Wilt u meer informatie? Dan kunt u ons e-mailen via info@signon.nl of bellen op telefoonnummer 020 – 820 83 62.

Kan een training worden afgestemd op mijn praktijksituatie?

Ja. Naast trainingen met Open Inschrijving bieden we ook maatwerktrainingen aan. Dit zijn trainingen die volledig afgestemd zijn op uw bedrijf, praktijksituatie en leerdoelen.

Wat is bij de trainingsprijs inbegrepen?

Bij al onze trainingen is de intake door de trainer, de voorbereiding, het lesmateriaal en de cursusruimte inbegrepen. Ook krijgt u een evaluatie rapportage. Bovendien kunt u na de training een beroep doen op onze exclusieve nazorgservice. Verder zorgen wij voor een goede lunch, koffie, thee en frisdranken (bij Open Inschrijving). Het is eventueel mogelijk om laptops te huren. Dit kunt u aangeven bij uw reservering.

Ik volg de training op locatie van SignOn, moet ik een eigen laptop meenemen?

Je hoeft geen eigen laptop mee te nemen. Dit verzorgen wij vanuit SignOn.
Er is 1 uitzondering: wanneer je de training Excel voor Mac volgt. Dan verzoeken we je eigen Macbook mee te nemen naar de training.

Hoe kom ik in contact met de trainer?

Uiteraard kunt u via SignOn ICT Trainingen+ in contact komen met de trainer. U kunt ons e-mailen via support@signon.nl of bellen op telefoonnummer 020 – 820 83 62.

Wat is het maximaal aantal deelnemers?

Onze trainingsgroepen bestaan maximaal uit 8 tot 10 deelnemers. Dit doen wij om de kwaliteit, relaxte sfeer en de persoonlijke touch van de training te waarborgen.

Wie zijn de trainers van SignOn?

Alleen de beste, gespecialiseerde en gecertificeerde trainers/consultants met de hoogste waarderingen verzorgen onze ICT-trainingen. U heeft dus altijd met een specialist te maken. Bovendien bent u ervan verzekerd dat onze trainers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied.

Ik eet niet alles. Wordt hier rekening mee gehouden met de lunch?

Ja. Je kunt jouw voorkeuren met betrekking tot eten en drinken aangeven via e-mail naar info@signon.nl.

Meer informatie nodig?

We helpen u graag verder