Gecertificeerde Cisco Trainingen

Cisco Trainingen & Certificering

Dankzij onze geautoriseerde Cisco trainingen word je perfect voorbereid op de officiële Cisco examens. Na het behalen van deze examens ontvang je een officieel Cisco certificaat. Deze certificaten zijn een waardevolle aanvulling op je CV. Onze Cisco trainingen worden klassikaal, online of In-company (op locatie) gegeven. Onze Cisco trainers zijn expert in hun vakgebied en zijn gecertificeerd volgens de voorwaarden van Cisco. Deze examen-trainingen kunnen op 3 manieren worden gevolgd: online, klassikaal of incompany (op locatie).

Hoe behaal je het Cisco CCNA certificaat?

Voor het behalen van een CCNA certificaat volg je 1 training, namelijk CCNA Training: Implementing and Administering Cisco Solutions. Hierna kan je het 200-301 CCNA examen afleggen. Na het behalen van dit examen ontvang je het CCNA certificaat.

Hoe behaal je het Cisco CCNP certificaat?

Voor het behalen van het CCNP certificaat leg je altijd 2 examens af. Namelijk een: Core-examen en een Concentration-examen. Het Core-examen behandeld de kerntechnologieën. Het Concentration-examen is een examen naar keuze. Zodat je de certificering kan aanpassen aan een technisch aandachtsgebied. Bekijk onderstaand de mogelijke combinaties of bekijk hier een PDF bestand met de mogelijke combinaties.

cisco certificaat

Overzicht – Cisco trainingen

Onderstaand vind je een overzicht van alle Cisco trainingen. Deze zijn opgedeeld in 3 onderwerpen, namelijk: Enterprise Networks, Collaboration, Data Center en Virtualisatie.

Enterprise Networks

CCNA Training

Het behalen van een CCNA certificering is een waardevolle stap in je IT carrière. Dit certificaat legt een goede basis voor jouw loopbaan. Het CCNA certificaat bevestigt jouw kennis op het gebied van: netwerktoegang, basisprincipes van beveiliging en automatiseren, IP connectiviteit en IP services.

CCNP Enterprise Training

Onderschrijf jouw ‘enterprise netwerk’ kennis met dit CCNP certificaat.

CCNP Security Training

Cisco DNA Security

Cisco BYOD Training – Partners

Collaboration

CCNP Collaboration Training

De CLCOR training ‘Implementing Cisco Collaboration Core Technologies’ bereid je voor op de Cisco® CCNP® Collaboration en CCIE® Collaboration certificaten. En op de implementatie en werking van de Cisco samenwerkingsoplossingen. Je verkrijgt kennis en vaardigheden om samenwerkingsoplossingen en netwerk technologieën te implementeren, inclusief infrastructuur, ontwerp, protocollen, codecs, endpoints, Cisco Internetwork Operating System (IOS®) XE gateway en media bronnen, Quality of Service (QoS) en veel meer. Deze cursus is onderdeel van het CCNP certificaat.

Data Center & Virtualisatie

CCNP Data Center Training

Advies of hulp nodig?

Kom je er niet uit welke Cisco training bij jou kennis, wensen en doelen past? Neem contact met ons op, wij adviseren je graag.