Microsoft 365 Cursussen | SignOn ICT Trainingen+

Ik ben op zoek naar

Microsoft 365

Onze Microsoft 365 trainingen worden gegeven door Microsoft Certified Trainers (MCT). Onze Microsoft 365 cursussen zijn praktijkgericht. Lees de reviews bij elke training om te zien wat anderen vonden. Kies uit een online, klassikale of incompany cursus.

Filteren

 • Niveau

 • Regio

 • Lesmethode

Toegepaste filters:

  Wis alle filters

  Microsoft 365 cursus

  Onze Microsoft trainingen worden gegeven door Microsoft Certified Trainers. Zo weet je zeker dat je een ervaren trainer hebt die op de hoogte is van de laatste veranderingen in Microsoft 365.

  Excel Cursussen

  Onze Excel trainingen zijn zeer populair. Wij geven deze op verschillende niveaus van beginner tot expert. En deze is beschikbaar in het Nederlands maar ook in het Engels. Je leert o.a. handige tabellen, rekenmodellen en grafieken maken in Excel. Een van de doelen is ervoor te zorgen dat je handiger en sneller kan werken met dit programma. Volg je de Excel Gevorderden cursus? Dan duiken we verder in op draaitabellen, formules, functies en databases. Een van onze deelnemers zei over de Excel cursus: “Op laagdrempelige en leuke wijze snel kennis maken met de allerbelangrijkste functies van Excel. Zo leert de training mij hoe werkbladen, cellen, rijen, kolommen, tabellen werken en heb ik geoefend met het maken van berekeningen en grafieken. Doordat elke functie voorziet van een heldere uitleg, weet je al snel hoe je efficiënt tekst, getallen, datums etc. kunt invoeren en hoe je formules kopieert en selecties kunt verplaatsen.”

  Filter
  • Niveau

  • Regio

  • Lesmethode

  Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.

  Meer informatie nodig?

  We helpen u graag verder