Ik ben op zoek naar

Trainings Locatie: Rotterdam

BCN ICT Centre Rotterdam
Barbizonlaan 25
2908 MB Capelle a/d IJssel
Telefoon: 010 – 7 271 020

  • SignOn check Gratis parkeren
  • SignOn check Inclusief lunch
  • SignOn check 5 minuten vanaf het station

Rotterdam

Aan de voet van Rotterdam, dichtbij uitvalswegen en het station Rotterdam Alexander vind je trainingslocatie BCN ICT Centre Rotterdam. Door de strategische ligging is deze locatie ideaal bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Trainingslocatie BCN ICT Centre Rotterdam beschikt over 31 multifunctionele, modern en stijlvol ingerichte ruimtes en een eigen restaurant voor lunch en diner. Trainingslocatie BCN ICT Centre Rotterdam heeft 220 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein en biedt een gratis Station Hopper service van en naar NS-station Rotterdam Alexander aan. Je bent met 5 minuten op het station.

Alle zalen zijn uitgerust met zeer moderne audiovisuele middelen, glasvezel internet en een klimaatbeheersingssysteem, zodat je zelf de gewenste temperatuur kunt instellen. Tevens zijn alle zalen voorzien van hoogwaardige verlichting met sensoren die zich automatisch aanpassen aan de hoeveelheid daglicht. Naast diverse multifunctionele zalen beschikt BCN ICT Centre Rotterdam over 5 luxe boardrooms voor kleinere gezelschappen tot 8 personen. Restaurant Barbizon beschikt over een groot terras aan het water.

Parkeertarieven

Je kunt bij BCN Rotterdam gratis parkeren.

Adres

Gratis Station Hopper naar BCN Rotterdam

Je reist met de trein naar station Rotterdam Alexander. BCN ICT Centre Rotterdam ligt op circa 1.5 km (15 minuten) loopafstand van het station.

Van maandag t/m zaterdag is de Station Hopper voor al onze gasten beschikbaar en rijdt op deze dagen vanaf 08.30 uur.
Helaas geldt er een parkeerverbod rond het station, wat betekent dat de Hopper niet kan wachten of parkeren. Derhalve verzoeken wij je om de hopper vooraf te reserveren door te bellen met de receptie van BCN ICT Centre Rotterdam: 010 – 727 10 20.
Het vervoer is een gratis service voor alle gasten.

Looproute

Vanaf station Rotterdam Alexander neem je niet de hoofduitgang, maar de trap achter het perron. Dit is niet de uitgang waar de opstapplaats voor de shuttlebus is. Je staat nu bij een viaduct. Je slaat linksaf tot aan de eerste straat rechtsaf, dit is hooguit 5 tot 10 meter. Je loopt nu parallel aan het spoor. Aan het eind van deze straat zie je links aan de overkant een Total benzinestation.

Je steekt de weg over en gaat linksaf zodat u het Total benzinestation aan je linkerhand heeft. Helaas ontbreekt hier het voetpad. Je dient gebruik te maken van het fietspad. Je volgt de weg tot aan het BP benzinestation. Voor het tankstation sla je rechtsaf. Aan je rechterhand zie je het NH-hotel. BCN bevindt zich in het tweede gebouw aan je linkerhand.

Eigen vervoer

Vanuit Gouda / Utrecht richting Rotterdam

Neem de eerste afslag Capelle aan den IJssel / Rotterdam Pr. Alexander (afslag 16). Aan het einde van de afslag ga je rechts. Voor de BP benzinepomp sla je rechtsaf. BCN ICT Centre Rotterdam bevindt zich in het tweede gebouw aan je linkerhand. Je kunt parkeren aan de achterzijde van het gebouw.

Vanuit Dordrecht / Breda / Gorinchem richting Rotterdam

Let op: vóór de van Brienenoordbrug niet de borden Capelle aan den IJssel volgen, maar de A20 richting Utrecht. Hierna neem je de afslag Capelle aan den IJssel / Rotterdam Pr. Alexander (afslag 16). Aan het einde van de afslag ga je links. Voor de BP benzinepomp sla je rechtsaf. BCN ICT Centre Rotterdam bevindt zich in het tweede gebouw aan je linkerhand. Je kunt parkeren aan de achterzijde het gebouw.

Vanuit Den Haag

Bij Knooppunt Kleinpolderplein de A20 richting Utrecht volgen. Hierna neem je de afslag Capelle aan den IJssel / Rotterdam Pr. Alexander (afslag 16). Aan het einde van de afslag ga je links. Voor de BP benzinepomp sla je rechtsaf. BCN ICT Centre Rotterdam bevindt zich in het tweede gebouw aan je linkerhand. Je kunt parkeren aan de achterzijde van het gebouw.

Parkeertarieven

Je kunt bij BCN Rotterdam gratis parkeren.

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.

Meer informatie nodig?

We helpen u graag verder