Wij hebben onvoldoende laptops, kunnen jullie ook laptops leveren?

Jazeker! Wij kunnen tijdelijk zorgen voor een volledig ingerichte trainingsruimte in een beschikbaar gestelde ruimte op de bedrijfslocatie, voorzien van laptops met de juiste software. Wanneer je meer informative wilt, neem dan contact met op info@signon.nl.

Wij hebben niet voldoende laptops beschikbaar voor de training

Wanneer u niet voldoende laptops heeft voor de in-company maatwerk training, dan kunnen wij laptops leveren voorzien van de juiste software.
Tarieven kunt u opvragen via: trainingen@signon.nl of telefoon 020- 80 83 62.

Zijn er goede parkeermogelijkheden bij de locatie?

Ja, elke  trainingslocatie biedt uitstekende parkeermogelijkheden. In Rotterdam en Utrecht is het gratis parkeren, voor de locaties Eindhoven en Amsterdam is een parkeertarief van toepassing.

Op welke locatie(s) vindt de training plaats?

SignOn verzorgt trainingen met Open Inschrijving in Amsterdam, Eindhoven,  Rotterdam en Utrecht. In-company maatwerk trainingen verzorgen we in Heel Nederland.

Is er voldoende parkeergelegenheid op de cursuslocatie in Utrecht en wat is het tarief?

Wanneer je de training volgt op onze cursuslocatie BCN Utrecht, dan is er voldoende parkeergelegenheid. Het parkeren op deze cursuslocatie is kosteloos.

Is er voldoende parkeergelegenheid op de cursuslocatie in Rotterdam en wat is het tarief?

Wanneer je de training volgt op onze trainingslocatie BCN Rotterdam (Capelle ad IJssel), dan is er voldoende parkeergelegenheid. Bij BCN Rotterdam kun je gratis parkeren op ons eigen terrein.

Is er voldoende parkeergelegenheid op de cursuslocatie in Amsterdam en wat is het tarief?

Wanneer je de training volgt op onze cursuslocatie BCN Amsterdam, dan is er voldoende parkeergelegenheid. Je kunt parkeren in garage P9, we bieden hiervoor een gereduceerd tarief van € 17,50 voor een dagkaart. Je kunt de uitrijkaart verkrijgen aan de receptie en met PIN afrekenen.

Is er voldoende parkeergelegenheid op de cursuslocatie in Eindhoven en wat is het tarief?

Wanneer je de training volgt op onze cursuslocatie BCN Eindhoven, dan is er voldoende parkeergelegenheid. We bieden hiervoor een gereduceerd tarief van € 12,50 voor een dagkaart. Je kunt de uitrijkaart verkrijgen aan de receptie en met PIN afrekenen.

Ontvang ik een certificaat van deelname?

Ja, bij het succesvol afronden van een training ontvang je een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

Wat is het verschil tussen in-company of een open inschrijving?

In-company (maatwerk) cursussen vinden plaats op uw bedrijfslocatie van uw keuze. Dat kan zowel klassikaal als individueel. Wij stemmen van tevoren met u af wat de leerdoelen zijn. Met onze unieke kennistest bepalen we het niveau van iedere deelnemer. U kunt ook eigen bestanden aanleveren om in de cursus mee te werken. De trainer zorgt voor een passend programma voor de hele groep. Cursussen met Open Inschrijving verzorgen wij op vast data op onze cursuslocatie’s in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. . Bij deze klassikale training zijn medewerkers van verschillende bedrijven aanwezig. Daardoor kunt u al deelnemen vanaf 1 persoon, maar profiteert u toch van een aantrekkelijk groepstarief. Volledig verzorgd, inclusief een uitgebreide lunch.

Meer informatie nodig?

We helpen u graag verder