fbpx

Ik ben op zoek naar

SignOn reviews

Feedback company

Reviews

Lees de reviews van cursisten die al een cursus hebben gevolgd bij SignOn. Zij geven een gemiddeld cijfer van 9,4! Je weet dus dat je een goede keuze maakt, wanneer je jouw cursus of training door ons laat verzorgen.

Enkele reviews van deelnemers:

“Omdat het volgen van een fysieke training voorlopig niet mogelijk is vanwege het Corona Virus, heb ik besloten de training te volgen via Virtual Classroom via Zoom. Perfect geregeld, we trainden in een kleine groep. Voorafgaand aan de training heb ik een mail ontvangen met een link om toegang te krijgen in de Classroom. Het lesmateriaal heb ik digitaal ontvangen voorafgaand aan de training. Het digitale naslagwerk is helder en duidelijk!”
Gerard (Power BI Training)

“Ik heb deze training gevolgd voor mijn MCSA certificering. Alles top geregeld, goede leeromgeving en officieel Microsoft lesmateriaal.”
Christy (MOC 20778 training)

“Na het volgen van de Basis cursus heb ik voor ons bedrijf de Excel Vervolg cursus georganiseerd. We hebben de cursus gevolgd met 5 cursisten. Tijdens de cursus werkten we met praktijkvoorbeelden. De trainer heeft de cursus goed voorbereid. We kunnen onze kennis nu meteen toepassen in ons werk. chapeau! We zijn super tevreden!”
Daan (Excel Cursus – Gevorderden)

“Het was goed. Stap vóór stap uitleg en geduld. De kleinschalige les gaf een hoop ruimte voor vragen. Het was goed. Stap vóór stap uitleg en geduld. De kleinschalige les gaf een hoop ruimte voor vragen.”
Maaike (Excel Cursus – Basis)

Meer informatie nodig?

We helpen u graag verder