Ik ben op zoek naar

SignOn reviews

Feedback company

Reviews

Lees de reviews van cursisten die al een cursus hebben gevolgd bij SignOn. Ze geven een gemiddeld cijfer van 9,4! Je weet dus dat je een goede keuze maakt, wanneer je je cursus of training door ons laat verzorgen. Bekijk reviews op Feedback Company.

Enkele reviews van deelnemers:

“Mijn leerdoel voor de training was om van A tot Z kennis te verhogen van Power BI. Per 1 september heb ik een andere functie binnen het bedrijf, dashboards updaten en vragen beantwoorden en dashboards publiceren. Daarvoor moet ik gecertificeerd zijn. Wist niet hoe de dashboard zijn opgebouwd. Ik heb mijn leerdoel bereikt. Trainer Bart is een goeie trainer, soms wat taaie stof, toch op een leuke manier gebracht. Interactieve training. Ik beveel de training aan!”
Marco (
PL-300 Training – Power BI Data Analyst (4 dagen))

“Na het volgen van de Basiscursus heb ik voor ons bedrijf de Excel Vervolg cursus georganiseerd. We hebben de cursus gevolgd met 5 cursisten. Tijdens de cursus werkten we met praktijkvoorbeelden. De trainer heeft de cursus goed voorbereid. We kunnen onze kennis meteen toepassen in ons werk. Chapeau! We zijn supertevreden!”
Daan (Excel Cursus Gevorderden)

“Ik heb deze training gevolgd om rapportages en dashboards te leren maken in Power BI, die vooral goed werken en eenvoudig te onderhouden zijn. Kennis maken met de functionaliteiten die standaard beschikbaar zijn in Power BI. De opbouw en tempo van de cursus was goed. Duidelijke uitleg van Jeroen en voldoende ruimte voor vragen.”
Angelique (Power BI Basis Training)

“Het was goed. Stap vóór stap uitleg en geduld. De kleinschalige les gaf een hoop ruimte voor vragen. Het was goed. Stap voor stap uitleg en geduld. De kleinschalige les gaf een hoop ruimte voor vragen.”
Maaike (Excel Cursus Basis)

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.

Meer informatie nodig?

We helpen u graag verder