Ik ben op zoek naar

Trainings Locatie: Eindhoven

Aristo meeting center Eindhoven
Vestdijk 30
5611 CC Eindhoven

  • SignOn check Parkeergarage
  • SignOn check Station op 5 min. lopen
  • SignOn check Incl. catering

Eindhoven

Aristo meeting center Eindhoven bevindt zich in het centrum van Eindhoven. Deze trainingslocatie is goed bereikbaar met de auto. En ligt op loopafstand van NS Station Eindhoven.  Catering (koffie, thee, lekkers en lunch) zijn inbegrepen. Een parkeergarage bevindt zich om de hoek. Wanneer je langer dan 2,5 uur parkeert, is het voordeliger om jouw uitrijkaart bij de receptie van Aristo te betalen.

Parkeertarieven

Parkeerkaart dagdeel (4,5 uur) € 8,00
Parkeerkaart dag (24 uur) € 11,50

De trainingsruimtes zijn modern ingericht en beschikken over natuurlijk daglicht en frisse lucht. Je maakt hier uiteraard gratis gebruik van het WiFi netwerk. In het restaurant kan je genieten van een heerlijke lunch of kop koffie.

Adres

Met de auto

Het adres voor een navigatiesysteem: Ten Hagestraat 6, Eindhoven. Je parkeert dan in Parkeergarage Heuvel. Deze garage beschikt over elektrische laadpunten. In de parkeergarage volg je uitgang ‘Vestdijk / Congrescentrum’. Ga naar de begane grond in winkelcentrum De Heuvelgalerie en neem daar uitgang ‘Vestdijkpassage’. Aan het einde van deze passage bevindt zich Aristo.

Parkeertarieven

Parkeerkaart dagdeel (4,5 uur) € 8,00
Parkeerkaart dag (24 uur) € 11,50

Wanneer je langer dan 2,5 uur parkeert, is het voordeliger om jouw uitrijkaart bij de receptie van Aristo te betalen.

Met het OV

Het treinstation van Eindhoven bevindt zich op 5 min. lopen. Verlaat het station aan de stadzijde (niet de buszijde). Steek de straat over en loop 100 mtr. rechtdoor. Ga vervolgens naar rechts (Vestdijk) en daarna direct naar links. Na 200 mtr. zie je Aristo rechts van je.

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.

Meer informatie nodig?

We helpen u graag verder