Trainers

Altijd gespecialiseerde trainers

Bij elke afzonderlijke trainingsvraag zoeken wij de juiste gespecialiseerde trainer. Onze trainers zijn gecertificeerd, op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en didactisch geschoold. Zij zijn bovendien uitstekend in staat om trainingen te geven in een ontspannen sfeer. 

Bij SignOn ICT Trainingen+ zijn meer dan twintig trainers werkzaam. Ieder is expert op zijn of haar eigen vakgebied, bijvoorbeeld de software van Microsoft, Google, Apple, en Adobe, maar ook met ERP- en CRM-systemen zoals SAP. Wij zijn ervan overtuigd dat zij de cruciale schakel zijn om cursisten te inspireren om software optimaal te leren gebruiken.

Alleen de beste trainers/consultants

Niet iedereen kan trainer worden bij ons. Alleen de beste, gespecialiseerde en gecertificeerde trainers/consultants met de hoogste waarderingen verzorgen onze ICT-trainingen. U heeft dus altijd met een specialist te maken. Bovendien bent u ervan verzekerd dat onze trainers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied.

Trainer die bij u past

De basis voor de softwaretrainingen van SignOn is uw concrete vraag. Wij leveren vervolgens de trainer die over de juist kennis en ervaring beschikt om u verder te helpen.

Exclusieve nazorgservice

Loopt u na een training tegen vragen aan bij uw dagelijkse werkzaamheden? Dan kunt u altijd contact opnemen met uw trainer via support@signon.nl. U ontvangt vrijwel direct antwoord met extra uitleg, telefonisch of per mail. Deze aanvullende service is uitsluitend voor ex-deelnemers van onze trainingen.

 • "

  Vaak zeggen mijn cursisten al binnen een uur na de start van een training dat ze al zoveel meer weten. Dat ze door de duidelijke, praktische uitleg nu al hun werk makkelijker en efficiënter kunnen doen. Daarom vind ik lesgeven zo leuk. Volg je een training bij SignOn, dan weet je zeker dat je goede, ervaren en gecertificeerde trainers krijgt. Trainers die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

  - Freddy -

 • "

  Als trainer moet ik op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends op ICT-gebied. Voortdurend worden er updates en nieuwe programma’s gelanceerd. Daarom volg ik regelmatig online seminars. Ook ontwikkel ik nieuw lesmateriaal voor SignOn en actualiseer ik de bestaande lesstof. Het leuke aan trainingen geven is dat je ziet dat deelnemers het geleerde gaan toepassen. Dan weet ik dat ik mensen echt op weg help.

  - Frank -

 • "

  Je weet hoe de software werkt. Ik help cursisten hierbij, geef ze structuur en zoek naar de beste oplossing voor hun vraagstuk. Zij besparen hierdoor veel tijd. Ik krijg een boost van tevreden deelnemers. Bij alle trainingen van SignOn is er ruim aandacht voor nabesprekingen. Bovendien ben ik trots dat we Run4Schools steunen.

  - Ria -