Trainers

Altijd gespecialiseerde trainers

Bij elke afzonderlijke trainingsvraag zoeken wij de juiste gespecialiseerde trainer. Onze trainers zijn gecertificeerd, op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en didactisch geschoold. Zij zijn bovendien uitstekend in staat om trainingen te geven in een ontspannen sfeer. 

Bij SignOn ICT Trainingen+ zijn meer dan twintig trainers werkzaam. Ieder is expert op zijn of haar eigen vakgebied, bijvoorbeeld de software van Microsoft, Google, Apple, en Adobe, maar ook met ERP- en CRM-systemen zoals SAP. Wij zijn ervan overtuigd dat zij de cruciale schakel zijn om cursisten te inspireren om software optimaal te leren gebruiken.

Alleen de beste trainers/consultants

Niet iedereen kan trainer worden bij ons. Alleen de beste, gespecialiseerde en gecertificeerde trainers/consultants met de hoogste waarderingen verzorgen onze ICT-trainingen. Je hebt dus altijd met een specialist te maken. Bovendien weet je zeker dat onze trainers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied.

Trainer die bij jou past

De basis voor de softwaretrainingen van SignOn is jouw concrete vraag. Wij leveren vervolgens de trainer die over de juist kennis en ervaring beschikt om je verder te helpen.

Exclusieve nazorgservice

Loop je na een training tegen vragen aan bij de dagelijkse werkzaamheden? Dan kun je altijd contact opnemen met de trainer via [email protected]. Je ontvangt vrijwel direct antwoord met extra uitleg, telefonisch of per mail. Deze aanvullende service is uitsluitend voor ex-deelnemers van onze trainingen.

 • "

  Bij SignOn merk je aan alles dat het om het resultaat voor de cursisten gaat. Zo sta ik er zelf ook altijd in. Wij willen niet alleen maar dat mensen een leuke training hebben, maar dat ze hierna ook echt beter met hun ICT kunnen werken. Die vallende kwartjes tijdens de training, als mensen doorkrijgen hoeveel tijd ze kunnen besparen en wat allemaal mogelijk is, daar krijg ik een kick van.

  - Jeroen -

 • "

  Vaak zeggen mijn cursisten al binnen een uur na de start van een training dat ze al zoveel meer weten. Dat ze door de duidelijke, praktische uitleg nu al hun werk makkelijker en efficiënter kunnen doen. Daarom vind ik lesgeven zo leuk. Volg je een training bij SignOn, dan weet je zeker dat je goede, ervaren en gecertificeerde trainers krijgt. Trainers die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

  - Freddy -

 • "

  Je weet hoe de software werkt. Ik help cursisten hierbij, geef ze structuur en zoek naar de beste oplossing voor hun vraagstuk. Zij besparen hierdoor veel tijd. Ik krijg een boost van tevreden deelnemers. Bij alle trainingen van SignOn is er ruim aandacht voor nabesprekingen. Bovendien ben ik trots dat we Run4Schools steunen.

  - Ria -