Trainers

Altijd gespecialiseerde trainers

Bij elke afzonderlijke trainingsvraag zoeken wij de juiste gespecialiseerde trainer. Onze trainers zijn gecertificeerd, op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en didactisch geschoold. Zij zijn bovendien uitstekend in staat om trainingen te geven in een ontspannen sfeer. 

Bij SignOn ICT Trainingen+ zijn meer dan twintig trainers werkzaam. Ieder is expert op zijn of haar eigen vakgebied, bijvoorbeeld de software van Microsoft, Google, Apple, en Adobe, maar ook met ERP- en CRM-systemen zoals SAP. Wij zijn ervan overtuigd dat zij de cruciale schakel zijn om cursisten te inspireren om software optimaal te leren gebruiken.

Alleen de beste trainers/consultants

Niet iedereen kan trainer worden bij ons. Alleen de beste, gespecialiseerde en gecertificeerde trainers/consultants met de hoogste waarderingen verzorgen onze ICT-trainingen. U heeft dus altijd met een specialist te maken. Bovendien bent u ervan verzekerd dat onze trainers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied.

Trainer die bij u past

De basis voor de softwaretrainingen van SignOn is uw concrete vraag. Wij leveren vervolgens de trainer die over de juist kennis en ervaring beschikt om u verder te helpen.

Exclusieve nazorgservice

Loopt u na een training tegen vragen aan bij uw dagelijkse werkzaamheden? Dan kunt u altijd contact opnemen met uw trainer via support@signon.nl. U ontvangt vrijwel direct antwoord met extra uitleg, telefonisch of per mail. Deze aanvullende service is uitsluitend voor ex-deelnemers van onze trainingen.

 • "

  Ik vind het belangrijk om de cursisten altijd een leuke dag te bezorgen. Ik wil niet dat cursisten aan het eind van de dag weggaan met een frons op hun voorhoofd en uitgeput zijn van de inspanning.

  - Freddy -

  Lees meer lees meer
 • "

  Bij SignOn is een cursus niet beperkt tot de fysieke datum, maar ook na afloop van de cursus is er ruimte om nog eens een vraag te stellen.

  - Ben -

  Lees meer lees meer
 • "

  Als trainer vind ik het belangrijk dat cursisten uiteindelijk een hoop tijd besparen in hun werk en tijd overhouden voor andere dingen.

  - Peter -

  Lees meer lees meer
 • "

  Als ik een cursus geef, vind ik het belangrijk dat mensen weten wat ze doen en waarom.

  - Frank -

  Lees meer lees meer