vacature

Power BI trainer gezocht!

ICT zorgt ervoor dat we efficiënter werken en informatie makkelijker kunnen delen. In de praktijk worstelen mensen echter vaak met nieuwe technische mogelijkheden. SignOn ICT Trainingen+ verbetert en onderhoudt de ICT-kennis van werkend Nederland. Praktijkgericht en op elk niveau: van beginner tot expert. Ben jij de Power BI trainer die wij zoeken? Lees dan verder!

Over SignOn ICT Trainingen+

SignOn investeert in research en development. We ontwikkelen nieuwe trainingen samen met onze trainers en onderwijsdeskundigen, maar betrekken ook oud-cursisten in de ontwikkeling. Zo zorgen we ervoor dat trainingen altijd up-to-date zijn en aansluiten bij de verwachtingen en het kennisniveau van de deelnemers. En dat blijft niet onopgemerkt: onze trainingen hebben een gemiddelde beoordeling van 9,4/10 en in 2020 werd SignOn uitgeroepen tot opleider van het jaar. Dat SignOn kennis en technologische expertise hoog in het vaandel heeft staan, zie je ook terug in onze erkenning als Microsoft Partner Silver Data Analytics.

De sfeer bij SignOn

Om dat niveau te behalen en te behouden, is samen ontwikkelen en werkgeluk ontzettend belangrijk. We bouwen dus ook proactief aan ons team. SignOn Trainingen+ is van oorsprong een familiebedrijf dat sinds de oprichting is uitgegroeid tot familiebedrijf+ en dat merk je. In de sfeer, de manier waarop we met elkaar omgaan en de manier waarop we werken. We hebben geen vaste werkdagen of kantoor, maar zetten ons samen in voor elkaar én voor tevreden deelnemers. Je bepaalt zelf hoe vaak je beschikbaar bent om trainingen namens SignOn te geven.

Als Power BI trainer heb je toegang tot onze eigen Academy, waar onze trainers hun kennis onderling delen. Ons team bestaat vrijwel volledig uit zzp’ers. Daarom vinden we het erg belangrijk om elkaar telkens een beetje beter te leren kennen. Een van de mogelijkheden daarvoor is onze (digitale) vrijdagmiddagborrel.

Wat verwachten wij jou?

Ons team bestaat inmiddels uit meer dan 20 trainers. Door de enorme toename in de vraag naar Power BI trainingen, zijn wij op zoek naar een of meerdere trainers die hun kennis namens SignOn willen delen. Daarvoor is het belangrijk dat je:

  • zzp’er bent
  • als trainer beschikt over een bewezen track record
  • Microsoft gecertificeerd (DA-100 of MCSA BI reporting)
  • MCT is pré
  • graag je kennis deelt met collega’s
  • deel uit wilt maken van een hecht en bevlogen team
  • en natuurlijk dat jouw hart sneller gaat kloppen van tevreden deelnemers aan een training!

Voldoe jij aan de eisen die wij aan onze trainers stellen? Neem dan contact met ons op en wie weet verzorg jij binnenkort onze Power BI trainingen!