Ik ben op zoek naar

Trainings Locatie: Groningen

Global Knowledge Groningen
Mediacentrale (7e verdieping)
Helperpark 296
9723 ZA Groningen

  • SignOn check Parkeren voor de deur
  • SignOn check Goed bereikbaar
  • SignOn check Catering inbegrepen

Groningen

De trainingslocatie in Groningen is goed bereikbaar met de auto. Maar ook met het OV want het ligt op slechts 500 meter van Station Europapark. Er is voldoende parkeerruimte rondom deze locatie. Het bevindt zich op Bedrijvenpark Helperpark, vlakbij het Euroborg Stadion.

Op deze locatie vinden o.a. Azure trainingen en Dynamics 365 trainingen plaats

Adres

Global Knowledge Groningen
Mediacentrale (7e verdieping)
Helperpark 296
9723 ZA Groningen

Uit richting Utrecht/Zwolle/Assen (A28)

Bij het knooppunt Julianaplein neemt u de afslag ring Groningen Oost richting Hoogezand (N7). Neem vervolgens afslag 38 Zuid Oost/ Centrum. Houd de rechter baan aan (Euroborg, Europaweg, Station). Na 300 meter gaat u bij de stoplichten rechtsaf, afslag Euroborg, Europapark, Station. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtdoor. Aan het einde van de weg gaat u met de bocht mee naar links. U rijdt nu op de Mediacentrale af.

Uit richting Drachten (A7)

Bij het knooppunt Julianaplein gaat u rechtdoor richting Hoogezand. Neem vervolgens afslag 38 Zuid Oost/ Centrum. Houd de rechter baan aan (Euroborg, Europaweg, Station). Na 300 meter gaat u bij de stoplichten rechtsaf, afslag Euroborg, Europapark, Station. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtdoor. Aan het einde van de weg gaat u met de bocht mee naar links. U rijdt nu op de Mediacentrale af.

Uit richting Winschoten (A7)

Op de A7 neemt u afrit 39 richting Westerbroek. Bij de eerste rotonde neemt u de eerste afslag. Bij de tweede rotonde neemt u de eerste afslag
richting Centrum (rechtdoor). Volg de Europaweg 2,7 kilometer. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf richting Euroborg, Europaweg, Station). Bij de volgende stoplichten gaat u rechtdoor. Aan het einde van de weg gaat u met de bocht mee naar links. U rijdt nu op de Mediacentrale af.

Parkeertarieven

Er geldt een tarief van €1,50 per uur met een max. €20,- per dag.

OPENBAAR VERVOER

Bus

Vanaf het hoofdstation wordt per bus een halfuursdienst uitgevoerd op het traject Hoofdstation – Griffeweg – Europaweg – Europapark (lijn 20). Uitstappen bij halte Station Europapark. Vervolg deze weg richting het Euroborg Stadion. Na drie minuten lopen ziet u het gebouw
‘Mediacentrale’. De ingang bevindt zich aan de voorkant van het gebouw.

NS-station

Op het hoofdstation neemt u de trein van Arriva richting Nieuweschans. De eerstvolgende halte is Groningen Europark. Bij het verlaten van deze trein gaat u rechtsaf en blijft deze weg volgen. Na drie minuten lopen ziet u het gebouw ‘Mediacentrale’. De ingang bevindt zich aan de voorkant van het gebouw.

 

 

 

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.

Meer informatie nodig?

We helpen u graag verder