Werkwijze

Persoonlijk en praktijkgericht

Jouw wensen en ambities staan bij ons centraal. Samen vinden we de beste manier om je doel te bereiken. Onze trainingen zijn daarom altijd persoonlijk en praktijkgericht.

Je wilt uiteraard optimaal rendement wanneer je investeert in een ICT-training. Daarom ontwikkelen we, samen met jou, een training op maat. Hierdoor ben je verzekerd van een praktijkgerichte aanpak die precies aansluit op jouw eigen werkwijze. Zo helpen we jou en jouw organisatie echt verder.

Aanpak

In een persoonlijk telefoongesprek of via e-mail brengen we je situatie, werk- en leerdoelen in kaart. Vervolgens plannen we in overleg een trainingsdatum. We selecteren een gespecialiseerde trainer die perfect in staat is om je te helpen bij je vraag en leerdoel. Voorafgaand aan de training neemt de trainer contact op om de inhoud van de training af te stemmen.

Kennistest

Op alle niveaus, van basis- tot expertniveau, bieden wij trainingen aan. We willen voorkomen dat een training te makkelijk of te moeilijk wordt gevonden door de deelnemers. Daarom nemen we bij onze Excel- en Power BI –trainingen vooraf een kennistest af bij deelnemers. De lesvorm en inhoud van de training passen we hierop aan. Hierdoor heeft de training het juiste niveau.

Taal

Bij al onze trainingen is het mogelijk om deze in het Nederlands of Engels te volgen. Je kunt dit voorafgaand aan de training aangeven.

Praktijkvoorbeelden

We streven ernaar dat nieuw opgedane kennis direct toepasbaar is. Daarom gebruiken we -indien van toepassing- bestanden, spreadsheets, sjablonen en andere voorbeelden uit je eigen dagelijkse praktijk.

Certificaat en nazorg

Na afloop van de training ontvangen deelnemers een bewijs van deelname. Ook kun je een beroep doen op onze exclusieve nazorg-service.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via [email protected] of bel ons op 020 – 820 83 62.