Werkwijze

Persoonlijk en praktijkgericht

Uw wensen en ambities staan bij ons centraal. Samen met u vinden we de beste manier om uw doel te bereiken. Onze trainingen zijn daarom altijd persoonlijk en praktijkgericht.

U wilt uiteraard optimaal rendement wanneer u investeert in een ICT-training. Daarom ontwikkelen we, samen met u, een training op maat. Hierdoor bent u verzekerd van een praktijkgerichte aanpak die precies aansluit op uw eigen werkwijze. Zo helpen we u en uw organisatie echt verder.

Aanpak

In een persoonlijk telefoongesprek of via e-mail brengen we uw situatie, werk- en leerdoelen in kaart. Vervolgens plannen we in overleg met u een trainingsdatum. We selecteren een gespecialiseerde trainer die perfect in staat is om u te helpen bij uw vraag en leerdoel. Voorafgaand aan de training neemt uw trainer contact op om de inhoud van de training met u af te stemmen.

Kennistest

Op alle niveaus, van basis- tot expertniveau, bieden wij trainingen aan. We willen voorkomen dat een training te makkelijk of te moeilijk wordt gevonden door de deelnemers. Daarom nemen we bij onze Excel- en Power BI –trainingen vooraf een kennistest af bij deelnemers. De lesvorm en inhoud van de training passen we hierop aan. Hierdoor weet u zeker dat de training het juiste niveau heeft.

Taal

Bij al onze trainingen is het mogelijk om deze in het Nederlands of Engels te volgen. U kunt dit voorafgaand aan de training aangeven.

Praktijkvoorbeelden

We streven ernaar dat nieuw opgedane kennis direct toepasbaar is. Daarom gebruiken we -indien van toepassing- bestanden, spreadsheets, sjablonen en andere voorbeelden uit uw eigen dagelijkse praktijk.

Certificaat en nazorg

Na afloop van de training ontvangen deelnemers een bewijs van deelname. Ook kunt u een beroep doen op onze exclusieve nazorg-service.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via info@signon.nl of bel ons op 020 – 820 83 62.