Consultancy

Power BI consultant nodig?

Hulp van een Power BI specialist nodig? Bij bijvoorbeeld:

  • Inrichten van Power BI dashboards
  • Hulp bij DAX problemen
  • Langzame rapporten (oplossen van performance problemen)
  • Schetsen van een omzetscenario in Power BI
  • Controleren van modellen en rapportages
  • Advies en hulp bij implementatie (bijv. demo voor organisatie of directie)
  • Of een ander Power BI vraagstuk?

Onze Power BI specialisten ondersteunen organisaties en bedrijven in Nederland, zoals: Arcadis, ASVZ, RDW (Rijksdienst Wegverkeer), Tupperware, RIFF, Ecco enz.

Waarom een Power BI consultant van SignOn?

Onderstaand 4 redenen waarom bedrijven kiezen voor onze consultants.

1. Tijdelijke en korte opdrachten

tijdelijke projectenOnze consultants zijn beschikbaar voor tijdelijke en korte opdrachten, bijvoorbeeld per uur (bundel van totaal 9 uur) voor een dagdeel (3 uur) , hele dag (6 uur)  of enkele dagen. Eenvoudig en snel in te schakelen bij Power BI vragen of problemen.

 

2. Kennisoverdracht

Power BI Kennis overdrachtOnze consultants geven ook Power BI trainingen. Hierdoor zijn ze ijzersterk in het uitleggen van de werking en onderhoud van een aangeleverde Power BI oplossing. En wordt de interne Power Bi kennis vergroot.

 

3. Microsoft Partner – Silver Data Analytics

power bi consultant silver partner microsoftEen onderbouwing dat onze kennis en vaardigheden van hoog niveau zijn. En dat we op de hoogte zijn van de nieuwste Microsoft BI en Big Data technieken.

 

4. Microsoft gecertificeerd (MCT)

Microsoft Certified TrainerOnze Power BI consultants zijn expert in hun vakgebied en beschikken over jarenlange ervaring. Ze zijn gecertificeerd volgens de voorwaarden van Microsoft.

 

 

Hoe gaat de consultant te werk?

Stap 1 – Probleemstelling & Offerte
De consultant neemt contact op om de probleemstelling te formuleren. Er wordt een uren-inschatting gedaan en vervolgens wordt er een offerte opgemaakt. Er is dus vooraf duidelijk inzage in de kosten.

Stap 2 – Uitwerking & Uitleg
De consultant gaat aan de slag met de probleemstelling. Elke probleemstelling vereist een andere aanpak. De consultant kan de oplossing direct in het systeem verwerken of samen met de klant live implementeren. De oplossing wordt helder uitgelegd zodat de klant er zelf mee aan de slag kan.

Onze Power BI experts komen hiervoor langs op kantoor maar dit kan ook via digitale communicatiemiddelen. Zoals: Microsoft Teams, Skype for Business, Cisco Webex, Google Hangouts en TeamViewer.

Wat zeggen klanten?

“Bij SignOn hebben wij een verschillende Power BI cursussen gevolgd. Naar aanleiding van de cursus hebben we bestanden gebouwd die waren gebaseerd op een vaste dump. De inhoud van de dump was gewijzigd, waardoor ik de query niet meer kon gebruiken. Ik kon de Query niet met terugwerkende kracht aanpassen, want dan wijzigt de historie. Het lukte mij niet om een nieuwe Query werkend te krijgen.

Met deze hulpvraag heb ik SignOn benaderd. Samen hebben we een dagdeel Online Consultancy ingepland met trainer/consultant Freddy. We hebben een stuk van de training herhaald, opgefrist en al onze vragen zijn beantwoord. We hebben online onze eigen data met hem gedeeld en samen de PowerQuery werkend gekregen. Ook heeft Freddy foutcodes uit de data gehaald.

We hebben de opname van deze Online consultancy na afloop via email ontvangen, een handig naslagwerk. Wanneer we wellicht toch weer tegen iets aanlopen, kunnen we de video nog even terugkijken.”
(Deze klant wil anoniem blijven)

De voordelen van SignOn op een rij:

 • Consultancy wanneer het jou uitkomt
 • Wel of geen vast support- of servicecontract
 • Uitsluitend ervaren en gecertificeerde consultants
 • Flexibiliteit in uren

Meer weten of nog vragen?

Neem contact met ons op. Bel 020 – 820 83 62, mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

CONTACTFORMULIER