Consultancy

Power BI consultancy

Hulp van een Power BI consultant nodig? Bij bijvoorbeeld:

  • Inrichten van Power BI dashboards
  • Hulp bij DAX problemen
  • Langzame rapporten (oplossen van performance problemen)
  • Schetsen van een omzetscenario in Power BI
  • Controleren van modellen en rapportages
  • Advies en hulp bij implementatie (bijv. demo voor organisatie of directie)
  • Of een ander Power BI vraagstuk?

Onze Power BI specialisten ondersteunen organisaties en bedrijven in Nederland, zoals: Arcadis, ASVZ, RDW (Rijksdienst Wegverkeer), Tupperware, RIFF, Ecco en nog vele andere.

Waarom een Power BI consultant van SignOn?

Tijdelijke of korte opdrachten
Onze consultants zijn beschikbaar voor tijdelijke en korte opdrachten, bijvoorbeeld per uur (bundel van totaal 9 uur) voor een dagdeel (3 uur) , hele dag (6 uur)  of enkele dagen. Eenvoudig en snel in te schakelen bij Power BI vragen of problemen.

Kennisoverdracht
Onze consultants geven ook Power BI trainingen. Hierdoor zijn ze communicatief sterk en ijzersterk in het uitleggen van de werking en onderhoud van een aangeleverde Power BI oplossing. Door onze unieke werkwijze wordt de interne Power Bi kennis vergroot.

Microsoft Partner SilverMicrosoft Partner – Silver Data Analytics
SignOn bezit de status Microsoft Partner – Silver Data Analytics en toont daarmee aan dat de kennis, vaardigheden en prestaties van een hoog niveau zijn. We laten hiermee zien volledig op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken op het gebied van Microsoft BI en Big Data.

Microsoft gecertificeerd (MCSA, MCSE, MCDA & MCT)
Microsoft Certified TrainerOnze Power BI consultants zijn expert in hun vakgebied en beschikken over meer dan 10 jaar ervaring. Ze zijn gecertificeerd volgens de voorwaarden van Microsoft MCSA – BI Reporting, MCSE – Data Management and Analytics, MCDA – Data Analyst Associate en MCT – Microsoft Certified Trainer. SignOn is tevens CEDEO gecertificeerd.

Hoe gaat de consultant te werk?

Stap 1 – Probleemstelling & Offerte
De consultant neemt contact op om de probleemstelling te formuleren. Er wordt een uren-inschatting gedaan en vervolgens wordt er een offerte opgemaakt. Er is dus vooraf duidelijk inzage in de kosten.

Stap 2 – Uitwerking & Uitleg
De consultant gaat aan de slag met de probleemstelling. Elke probleemstelling vereist een andere aanpak. De consultant kan de oplossing direct in het systeem verwerken of samen met de klant live implementeren. De oplossing wordt helder uitgelegd zodat de klant er zelf mee aan de slag kan.

Onze Power BI experts komen hiervoor langs op kantoor maar dit kan ook via digitale communicatiemiddelen. Zoals: Microsoft Teams, Skype for Business, Cisco Webex, Google Hangouts en TeamViewer.

Wat zeggen klanten?

“Bij SignOn hebben wij een verschillende Power BI cursussen gevolgd. Naar aanleiding van de cursus hebben we bestanden gebouwd die waren gebaseerd op een vaste dump. De inhoud van de dump was gewijzigd, waardoor ik de query niet meer kon gebruiken. Ik kon de Query niet met terugwerkende kracht aanpassen, want dan wijzigt de historie. Het lukte mij niet om een nieuwe Query werkend te krijgen.

Met deze hulpvraag heb ik SignOn benaderd. Samen hebben we een dagdeel Online Consultancy ingepland met trainer/consultant Freddy. We hebben een stuk van de training herhaald, opgefrist en al onze vragen zijn beantwoord. We hebben online onze eigen data met hem gedeeld en samen de PowerQuery werkend gekregen. Ook heeft Freddy foutcodes uit de data gehaald.

We hebben de opname van deze Online consultancy na afloop via email ontvangen, een handig naslagwerk. Wanneer we wellicht toch weer tegen iets aanlopen, kunnen we de video nog even terugkijken.”
(Deze klant wil anoniem blijven)

De voordelen van SignOn op een rij:

 • Consultancy wanneer het jou uitkomt
 • Wel of geen vast support- of servicecontract
 • Uitsluitend ervaren en gecertificeerde consultants
 • Flexibiliteit in uren

Meer weten of nog vragen?

Neem contact met ons op. Bel 020 – 820 83 62, mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

CONTACTFORMULIER