Microsoft Azure Trainingen | SignOn ICT Trainingen+

Ik ben op zoek naar

Microsoft Azure

Een Microsoft Azure training leert je meer over de vele Azure mogelijkheden. En is de beste voorbereiding op jouw Azure certificering. Onze Azure cursussen worden gegeven door Microsoft Certified Trainers (MCT). Daarnaast is SignOn officieel Microsoft Partner – Silver Data Analytics. Onze Azure trainingen worden in het Nederlands en Engels gegeven.

Filteren

 • Niveau

 • Regio

 • Lesmethode

Toegepaste filters:

  Wis alle filters

  Azure training afsluiten met een examen en certificaat

  Vrijwel al onze Azure trainingen kan je afsluiten met een examen. De trainingen zijn een uitstekende voorbereiding op de examens. Een Azure examen kan je direct erbij boeken wanneer je je inschrijft voor een training. Ben je geslaagd voor je examen? Dan ben je ook meteen trotse eigenaar van het bijbehorende certificaat. Een goede aanvulling voor je CV en onderbouwing van jouw kennis en vaardigheden. En wist je dat 23% van de Microsoft gecertificeerde een salarisverhoging tot 20% heeft gekregen na het behalen van een certificaat?

  Azure trainingen en certificaten op diverse niveaus

  Er zijn 4 niveaus waarop je je kan certificeren:

  • Fundamentals
  • Associate
  • Specialty
  • Expert

  Microsoft Azure Fundamentals

  Er zijn 3 soorten Azure Fundamentals trainingen zijn beschikbaar. De populairste hiervan is de algemene training, namelijk de ‘AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals’. Ga je net starten met Azure en/of de cloud? Begin dan met deze Azure Fundamentals training. De AZ-900 training is de perfecte basistraining. Deze is te volgen als 1-daagse cursus of 2-daagse cursus. Tijdens de 2-daagse training leer je meer hands-on werken. De 1-daagse training is meer theoretisch.

  Daarnaast is er ook de ‘AI-900: Microsoft Azure AI Fundamentals’ en de ‘DP-900: Microsoft Azure Data Fundamentals’ beschikbaar. De AI-900 is geschikt wanneer je nog niet bekend bent met AI of AI i.c.m. Azure. En de DP-900 is geschikt wanneer je gaat werken met data in de cloud.

  Azure Associate

  Microsoft Azure Associate

  De Associate (ook role-based genoemd) certificaten en examens kan je afleggen wanneer je al enige ervaring hebt met Azure. Twijfel je? Volg dan eerst een Fundamentals cursus. Deze trainingen kan je afsluiten met een examen en je behaalt hiermee ook een Azure certificaat.

  Microsoft Azure Expert of Specialty

  Meer info over het behalen van een Azure certificaat? Of over de Expert en Specialty rollen.

  Waarom een Azure training?

  Een Azure training bereidt je voor op het bijbehorende examen. Ben je geslaagd voor het examen? Dan behaal je ook het bijbehorende certificaat. Een Azure certificaat is een goede aanvulling op je CV. En zorgt ervoor dat je een echte Azure specialist wordt. In de huidige arbeidsmarkt is er een tekort aan ICT vakmensen en wordt er vaker gevraagd om medewerkers met Azure kennis. Met een Azure certificaat maak je je loopbaan toekomstbestendig.

  Filter
  • Niveau

  • Regio

  • Lesmethode

  Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.

  Meer informatie nodig?

  We helpen u graag verder