In-company

Al onze incompanytrainingen zijn maatwerk

Onze incompany ICT-trainingen zijn specifiek op jouw bedrijf toegespitst. Onze ervaren en gespecialiseerde trainer(s) behandelen alleen datgene wat voor jouw werksituatie belangrijk is. Dat maakt onze maatwerktrainingen super effectief.

Elk bedrijf kent zijn eigen uitdagingen. Bij onze ICT-trainingen staan daarom jouw organisatie, jouw opleidingsvraag en opleidingsdoel centraal. Al onze klassikale trainingen worden ook incompany gegeven.

Training op basis van jouw vraag

Vooraf aan de training inventariseren we je (hulp)vraag of behoefte. Dit vormt de basis voor de cursus en het cursusmateriaal. Vervolgens zoeken wij hier de juiste trainer bij; een trainer die gespecialiseerd is in jouw leerdoel. Het geleerde kun je daarmee direct toepassen op de dagelijkse werkpraktijk.

Incompany training: op locatie of online

De incompany (en op maat gemaakte) training kan op elke gewenste trainingslocatie of bedrijfslocatie plaatsvinden. Maar wij geven wij deze ook online, via bijvoorbeeld Microsoft Teams. Medewerkers kunnen de training dan volgen vanuit huis of een andere werkplek. En hebben direct contact met de trainer en de andere medewerkers.

De online training is identiek aan onze incompany op locatie. Want er is sprake van groepsdynamiek. En de trainer begeleidt en helpt iedereen. De trainingen starten om 9:00 en eindigen om 16:00 met pauzes tussendoor.

Elk niveau: van beginner tot gevorderde

We bieden trainingen op elk gewenst niveau: van basis tot expert. De ideale groepsgrootte is maximaal 10-12 cursisten per groep. Na afloop ontvangen deelnemers een certificaat als bewijs van deelname.

Gunstig tarief

Naast vele praktische voordelen levert een incompany cursus ook een een aantrekkelijke korting op. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan de korting oplopen tot 50% ten opzichte van deelname aan een open training.

Incompany is vaak een aantrekkelijk alternatief vanaf 5 of 6 deelnemers, afhankelijk van de training. Benieuwd naar wat het jou bespaart? Vraag een vrijblijvende offerte aan met een exacte opgave van de investering.

Voordelen van onze in-company-maatwerk trainingen:

 • Training op de eigen (of andere gekozen) locatie in heel Nederland
 • Uitsluitend gespecialiseerde en gecertificeerde trainers
 • Altijd een training op maat: met als uitgangspunt jouw vraag
 • Trainingen op elk niveau: van beginner tot expert
 • Scherpe prijs per deelnemer (kortingen tot 50%)
 • Cursusmateriaal is inbegrepen
 • Praktijkgericht
 • Kies zelf een trainingsdatum
 • Na afloop ontvangen deelnemers een certificaat
 • Apparatuur en cursuslocatie kunnen wij verzorgen
 • Exclusieve nazorgservice

Deelnemers waarderen ons met een 9,4

Lees de reviews van cursisten die al een cursus hebben gevolgd bij SignOn ICT Trainingen+. Zij geven een gemiddeld cijfer van 9,4.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Heb je vragen, wil je meer informatie of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via [email protected] of bel ons op 020 820 83 62. Of gebruik ons contactformulier.