In-company

Al onze in-company-trainingen zijn maatwerk

Onze in-company ICT-trainingen zijn specifiek op jouw bedrijf toegespitst. De ervaren en gespecialiseerde trainer(s) behandelen alleen datgene wat voor jouw werksituatie belangrijk is. Dat maakt onze maatwerktrainingen effectief.

Elk bedrijf kent zijn eigen uitdagingen. Bij onze ICT-trainingen staan daarom jouw organisatie, jouw opleidingsvraag en opleidingsdoel centraal. Al onze klassikale trainingen worden ook in-company gegeven.

Training op basis van jouw vraag

Vooraf aan de training inventariseren we je (hulp)vraag of behoefte. Dit vormt de basis voor de cursus en het cursusmateriaal. Vervolgens zoeken wij hier de juiste trainer bij; een trainer die gespecialiseerd is in jouw leerdoel. Het geleerde kun je daarmee direct toepassen op de dagelijkse werkpraktijk.

Incompany training: Op locatie of online

De incompany (en op maat gemaakte) training kan op elke gewenste trainingslocatie of bedrijfslocatie plaatsvinden. Maar door het vele thuiswerken geven wij ook regelmatig online in-company trainingen. Dit is een incompany training die online via Microsoft Teams wordt gegeven. Alle medewerkers kunnen de training volgen vanuit huis of een andere werkplek. En hebben direct contact met de trainer en de andere medewerkers.

De training is identiek aan onze incompany op locatie. Want er is sprake van groepsdynamiek. En de trainer begeleidt en helpt iedereen. De trainingen starten om 9:00 en eindigen om 16:00 met voldoende pauzes tussendoor.

Elk niveau

We bieden trainingen op elk gewenst niveau: van basis tot expert. Je kunt deze volgen op jouw bedrijfslocatie of op een locatie die, jou of jouw medewerkers, het beste uitkomt. Je bepaalt zelf de groepsgrootte tot een maximum aantal van 10-12 cursisten per groep. Na afloop ontvangen deelnemers een certificaat als bewijs van deelname.

Gunstig tarief

De keuze voor een incompany training levert naast vele praktische voordelen ook een een aantrekkelijke korting op. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan de korting oplopen tot 50% ten opzichte van deelname aan een open training.

In een vrijblijvende offerte ontvang je direct een precieze opgave van de investering. Incompany is vaak al een aantrekkelijk alternatief vanaf 5 of 6 deelnemers, afhankelijk van de training.

Geen trainingsruimte of apparatuur?

Wij kunnen op jouw (bedrijfs)locatie een volledig ingerichte trainingsruimte verzorgen. Compleet met laptops, verbindingsmogelijkheden en de juiste software. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Voordelen van onze in-company-maatwerk trainingen:

 • Training op de eigen (of andere gekozen) locatie in heel Nederland
 • Uitsluitend gespecialiseerde en gecertificeerde trainers
 • Altijd een training op maat: met als uitgangspunt jouw vraag
 • Trainingen op elk niveau: van beginner tot expert
 • Scherpe prijs per deelnemer (kortingen tot 50%)
 • Cursusmateriaal is inbegrepen
 • Praktijkgericht
 • Kies zelf een trainingsdatum
 • Groepsgrootte maximaal 12 deelnemers per groep
 • Na afloop ontvangen deelnemers een certificaat
 • Apparatuur kunnen wij verzorgen
 • Exclusieve nazorgservice

Deelnemers waarderen ons met een 9,4

Lees de reviews van cursisten die al een cursus hebben gevolgd bij SignOn ICT Trainingen+. Zij geven een gemiddeld cijfer van 9,4. Je weet dus dat je een goede keuze maakt, wanneer je een cursus of training door ons laat verzorgen.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Of wil je weten welke cursus bij jou past? Neem dan vrijblijvend contact op via [email protected] of bel ons op 020 820 83 62.