Python Trainingen voor Beginners & Gevorderden | SignOn.nl

Ik ben op zoek naar

Python

Leren programmeren in Python? Bekijk onze Python trainingen voor beginners en gevorderden. Volg een van onze cursussen gegeven door ervaren Python trainers.

Filteren

 • Niveau

 • Regio

 • Lesmethode

Toegepaste filters:

  Wis alle filters

  Leren programmeren in Python

  Steeds meer mensen willen leren programmeren met Python. En dat zijn niet alleen systeem- of netwerkbeheerders of ontwikkelaars. Maar ook data analisten, accountants, online marketeers.

  Python is een populaire programmeertaal

  Python is een populaire programmeertaal omdat het een makkelijke taal is om te leren. En je kan het gebruiken voor heel veel toepassingen. Het is niet gemaakt voor 1 specifiek doel of toepassing. Het is heel breed inzetbaar. Het wordt gebruikt voor het automatiseren van verschillende handmatige werkzaamheden. Maar ook voor websites en API’s bouwen, voor AI (artificial intelligence), data science en data visualisatie.

  Maar er zijn nog meer redenen waarom Python sterk in opkomst is. Het is een open-source programmeertaal. Omdat Python wereldwijd al volop wordt gebruikt is er al veel reeds ontwikkelde code beschikbaar die vrij te gebruiken is. Er zijn online community’s waar Python gebruikers elkaar helpen.

  Python training voor Beginners

  Nog geen ervaring met Python? Volg dan een Python cursus voor beginners. Onze ervaren trainer leert je de fijne kneepjes van het Python vak. Zodat je na afloop zelf aan de slag kan met programmeren in Python. Bekijk de Python Foundations training.

  Python cursus voor Gevorderden

  Ben je systeembeheerder of netwerkbeheerder? Volg dan onze training Automatiseren met Python. Je leert terugkomende handelingen te automatiseren zodat je tijd overhoudt voor andere werkzaamheden.

  Heb je al ervaring met Python maar wil je je kennis verder uitbreiden? Volg dan onze Python cursus voor Gevorderden.

  Filter
  • Niveau

  • Regio

  • Lesmethode

  Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.

  Meer informatie nodig?

  We helpen u graag verder