Over SignOn

Expertise en optimale flexibiliteit

Al meer dan 20 jaar bieden wij open inschrijvingen en in-company-trainingen op het gebied van ICT. Op elk niveau. We werken vraaggestuurd en praktijkgericht. Alleen de allerbeste, gespecialiseerde trainers schakelen wij in. Onze klanten zijn overheidsorganisaties en bedrijven in heel Nederland. 

SignOn ICT Trainingen+ gelooft in de kracht van samenwerking. We werken met meer dan vijfentwintig gecertificeerde trainers die allemaal expert zijn op hun eigen vakgebied. Ook werken we samen met verschillende locatie-en business partners. Zo leveren we specialistische expertise en garanderen we optimale flexibiliteit. Onze klanten waarderen dit.

Ook in 2021 zijn wij weer uitgeroepen tot de beste ICT opleider van NL door Springest.

Achter de schermen

SignOn wordt geleid door Franklin Frijling (Managing Director) en Eveline Kinsbergen (Sales Manager/Partner). Ze hebben ruime ervaring in de ICT. Franklin heeft als freelance technisch consultant veel organisaties in binnen- en buitenland ondersteund. Hij constateerde dat gestandaardiseerde ICT-bijscholing nauwelijks langdurig rendement opleverde voor organisaties. “Wij willen gebruikers helpen software te begrijpen. En ze motiveren om binnen hun eigen werkomgeving het maximale uit de programma’s te halen.”

Eveline draagt zorg voor het contact met cursisten, HR-managers en trainers. Ze stemt de inhoud van de in-company maatwerktrainingen af en geeft advies. Eveline: “Wij helpen onze klanten zoals we zelf ook geholpen willen worden. We hebben voor elke softwaretraining een specialist die we kunnen inzetten. Onze persoonlijke, vraaggestuurde en flexibele manier van trainen onderscheidt ons.”

Onze klanten

Wij werken voor bedrijven en overheidsinstanties door heel Nederland. Zo verzorgen wij onder meer ICT-trainingen voor Océ, Tata Steel,  ING Bank, T-Mobile, Rituals , DNWG, Politie, UMCU, OLVG, VUMC, Gemeente Rotterdam en Gemeente Amsterdam.
Bij al onze trainingen is het leerdoel of de hulpvraag leidend. Het cursusmateriaal wordt daar op toegespitst. Zo weet je zeker dat je rendement haalt uit jouw training.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via [email protected] of bel ons op 020 – 820 83 62.