Over SignOn

ICT trainingen en diensten voor onder meer Microsoft, SAP, Power BI, Adobe, Apple en IBM

SignOn staat voor flexibel, betrouwbaar en klantgericht. Wij zijn al meer dan 14 jaar uw specialist voor betaalbare maatwerk trainingen en diensten. Maar we zijn zeer beslist geen doorsnee-trainingsbureau.

SignOn luistert naar de klant en stemt het aanbod honderd procent af op de behoeften van bedrijven en overheidsinstanties die maximaal rendement willen halen uit ICT-trainingen en diensten.

Dat doen we met ruim twintig consultants en trainers die maar 1 doel hebben: uw organisatie vooruit helpen.

Of het nu om Microsoft gaat of ITIL® Foundation, BiSL® Foundation, ERP- en CRM-pakketten zoals SAP en JDEdwards: bij SignOn bent u op het juiste adres voor consultancy, projectmanagement en trainingen.

Hoe we dat doen? Om te beginnen door uitsluitend te werken met de beste gecertificeerde trainers en consultants die echt bevlogen met hun vak bezig zijn. Zij zijn ons visitekaartje, door elke dag met evenveel enthousiasme onze cursisten en klanten te inspireren en te motiveren.

Daarvoor gaan we altijd dat ene stapje verder. We kunnen bestaande trainingen aanpassen, maar ook een compleet nieuwe training voor u ontwikkelen zodat het naadloos aansluit op de behoeften van uw organisatie.

Opleiderscore *9,2

Leest u gerust de reviews van cursisten, die al een cursus hebben gevolgd bij SignOn!
Met een gemiddeld cijfer van 9.2 weet u dat u een goede keuze maakt, wanneer u uw cursus of training laat verzorgen door SignOn.

Maatwerk

Maatwerk trainingen zijn snel effectief, omdat SignOn alleen de voor u relevante zaken behandelt. En natuurlijk is er in de trainingen altijd gelegenheid om het geleerde direct toe te passen op uw eigen werksituatie. U kunt bestanden, spreadsheets, sjablonen en andere voorbeelden uit uw eigen dagelijkse praktijk integreren in de training.

Zo doen we dat bij SignOn: in-company in heel Nederland of op een van onze moderne trainingslocaties in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam.

Sinds kort hebben we op ons hoofdkantoor in Amstelveen een goed uitgerust auditorium waar wij ook trainingen verzorgen.

Microsoft-partner en Microsoft Office Master

U heeft het begrepen: SignOn is uw adres voor trainingen.

Maar we hebben ook gezegd dat we altijd dat stapje extra zetten. Dat doen we bijvoorbeeld in onze professionele en betaalbare diensten.

Als volwaardig partner van Microsoft kunnen onze consultants u helpen met de implementaties en migratie van diverse Microsoft-pakketten, zoals Microsoft SharePoint, Microsoft Project en Microsoft Office 365. Daarbij begeleiden wij uw organisatie ook in het ‘adopteren’ van Het Nieuwe Werken.

Onze diensten zijn veelzijdig: van het bouwen van rapportages en Databases in Microsoft Excel en Access, tot het maken van professionele presentaties in Microsoft PowerPoint tot aan migraties en het ontsluiten van volledige omgevingen.

Nazorg

En wij blijven erbij tot het einde. Wij hechten enorm veel waarde aan de nazorg.

Als u na een training nog vragen heeft, kunt u in het kader van after care altijd contact opnemen met de docent via [email protected] U ontvangt vrijwel direct antwoord met extra uitleg, telefonisch of per mail.

Hetzelfde geldt voor onze dienstverlening. Als u na een implementatie toch nog met vragen zit, dan is een telefoontje of mailtje voldoende om extra hulp te krijgen.

Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met de werkwijze van SignOn: “Effectief, Praktijkgericht en Flexibel” Dat is SignOn.

Zelf ervaren? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gericht advies of trainingsvoorstel.