ONLINE TRAININGEN

Hoe werkt een Online – Virtual Classroom training bij SignOn?

Onze Online trainingen volg je in een ‘Virtual Classroom’. Dat houdt in dat je direct contact hebt met de trainer en andere cursisten. Iedereen kan onze Online trainingen volgen. Het enige dat je nodig hebt is: een laptop of PC en een goede Internetverbinding. Je kunt eventueel een extra device (zoals een iPad) gebruiken zodat je hierop je cursusmateriaal kunt openen.

Onze online trainingen zijn identiek aan onze klassikale trainingen. Er is net als bij een klassikale training sprake van groepsdynamiek. De trainer begeleidt je en helpt je, het is dus geen zelfstudie. Ook bij onze online trainingen kun je uitgaan van onze standaardservices, zoals:

  • Startgarantie
  • Scherpe tarieven
  • Inclusief PE punten
  • Kleine groepen
  • Exclusieve nazorg (heb je na de training nog vragen dan kan je contact opnemen met de trainer)

Wat vinden cursisten van onze online trainingen

“Dit was mijn eerste Online training en is mij heel goed bevallen. De trainer (Jeroen) kan meekijken op je scherm en ook het scherm overnemen. Jeroen nam goed de tijd voor alle cursisten, voldoende persoonlijke aandacht.”
John

“Online is mij heel goed bevallen. Voordeel is dat we trainden in een kleine groep. Pauline heeft heel veel ervaring. Een echter hands-on training met veel voorbeelden. SignOn heeft absoluut waargemaakt wat ik zocht.”
Angela

“Ik heb de SAP Basis cursus vanuit huis gevolgd, Online via Teams. Helemaal top, relaxed en efficient. Voor mij zelfs positiever dan fysiek, je kunt makkelijk je scherm delen en er is 1 op 1 meer interactie.”
Les

Welke online trainingen zijn er beschikbaar?

Power BI

SAP

Microsoft

Microsoft Excel

PowerPoint

Google

Microsoft Official Courseware (MOC)