ONLINE TRAININGEN

Hoe werkt een klassikale online training bij SignOn?

Onze klassikale online trainingen volg je in een ‘Virtual Classroom’ via Microsoft Teams. Tijdens de training heb je direct contact met jouw trainer en andere cursisten. Iedereen kan onze klassikale online trainingen volgen. Want het enige dat je nodig hebt is: een laptop of PC een goede internetverbinding.

De trainingen worden gegeven in Microsoft Teams. Microsoft Teams is gratis te gebruiken en je ontvangt ruimschoots voor aanvang van de cursus een e-mail met een uitnodiging voor een Teams-meeting.

Is er een verschil tussen de online training en de klassikale training?

Onze online klassikale trainingen zijn identiek aan onze reguliere klassikale trainingen op locatie. Er is net als bij een klassikale training sprake van groepsdynamiek. De trainer begeleidt je en helpt je, het is dus geen zelfstudie. De trainingen starten om 9:00 en eindigen om 16:00 met tussendoor pauzes. Ook bij onze online trainingen kun je uitgaan van onze standaardservices, zoals:

  • Startgarantie
  • Scherpe tarieven
  • Kleine groepen
  • Exclusieve nazorg (heb je na de training nog vragen dan kan je contact opnemen met de trainer)

Wat vinden cursisten van de online klassikale trainingen?

“Dit was mijn eerste Online training Power BI Basis en is mij heel goed bevallen. De trainer (Jeroen) kan meekijken op je scherm en ook het scherm overnemen. Jeroen nam goed de tijd voor alle cursisten, voldoende persoonlijke aandacht.”
John

“Online is mij heel goed bevallen. Voordeel is dat we trainden in een kleine groep. Pauline heeft heel veel ervaring. Een echter hands-on training met veel voorbeelden. SignOn heeft absoluut waargemaakt wat ik zocht.”
Angela

Vragen of meer info?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag!