Consultancy

Consultants van SignOn

Exclusief voor deelnemers van SignOn trainingen

Een goede ICT docent heeft praktijkervaring. Daarom werken onze docenten dagelijks met het ICT programma waarin zij training geven. Zodat ze alle vragen van cursisten uitvoerig kunnen beantwoorden en op de hoogte zijn van wat er speelt in de praktijk.

Deze praktijkervaring doen zij op als consultant. Want naast het geven van trainingen zijn zij ook terug te vinden bij bedrijven en organisaties om hen te helpen en te ondersteunen. Denk aan bedrijven zoals: RDW, Tupperware, Arcadis, RIFF en Ecco. Onze consultants zijn 100% op de hoogte van alle ins en outs in hun vakgebied. En kunnen complexe oplossingen goed uitleggen dankzij hun goede communicatieve en didactische vaardigheden.

(Onze consultants zijn exclusief beschikbaar voor deelnemers van SignOn trainingen)

Consultants voor korte of tijdelijke opdrachten

Onze consultants zijn beschikbaar voor korte of tijdelijke opdrachten, exclusief voor cursisten van SignOn. Van een dagdeel tot enkele dagen. Zij worden door bedrijven ingeschakeld bij het oplossen van problemen of om te helpen bij (complexe) vraagstukken en zijn in te schakelen op momenten dat het jou uitkomt. Je kiest zelf of je onze ervaren consultants eenmalig of via een supportcontract wilt inzetten. Meer weten over onze consultancy diensten? Selecteer onderstaand een vakgebied:

VBA Consultant
Power BI Consultant

Door het coronavirus adviseert de overheid om zoveel mogelijk thuis te werken. Daarom zullen onze consultants op afstand communiceren en helpen. Dit kan via diverse digitale communicatiemiddelen zoals: Skype for Business, Microsoft Teams, Cisco Webex, Google Hangouts en TeamViewer.

Vragen over SignOn consultancy?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag. Bel 020 – 820 8362 of gebruik ons contactformulier.