Apple iPad cursussen

iPad cursussen

Uitgebreid aanbod iPad cursussen

SignOn heeft een uitgebreid aanbod met iPad cursussen ontwikkelt en verzorgt iPad trainingen voor het bedrijfsleven, gemeenten, overheid, zorg- en onderwijs. Wij kunnen u begeleiden met de volledig implementatie van de iPad binnen uw organisatie, zodat u veilig en zorgeloos kunt overstappen.

SignOn biedt de onderstaande iPad cursussen en trainingen aan:

  1. iPad voor zakelijk gebruik

Staat uw gewenste iPad training hier niet bij?

Kunt u deze ook niet vinden in ons aanbod met iPad cursussen en trainingen? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de vele cursus mogelijkheden. Wij helpen u verder.

Interactieve trainingen

Onze trainers hebben jarenlange ervaring in het gebruik en demonstreren van Apple iPad producten en het geven van workshops en trainingen. Vanuit deze ervaring ontwikkelen wij interactieve trainingen waarin de deelnemers voortdurend zelf met de iPad werken, samenwerken en leren. Van de trainers, maar zeker ook van elkaar.

Training op maat

Met de iPad kunt u onder andere vergaderen, documenten bewerken, e-mailen en presentaties geven. En dat allemaal volledig mobiel, waar en wanneer u maar wilt. De mogelijkheden van de iPad zijn eindeloos! Omdat we alleen behandelen wat voor u relevant is, zijn de maatwerk trainingen bijzonder snel effectief. Onze iPad cursussen en trainingen zijn altijd praktijkgericht en afgestemd op uw situatie. De inhoud van de training, de locatie en de tijdsduur worden volledig op uw wensen afgestemd.

Certificaat

Na afloop van de training ontvangen de cursisten een deelnamecertificaat.

Unieke service van SignOn!

Nazorg is een belangrijk onderdeel van de service van SignOn. Wanneer u na afloop van de cursus vragen heeft over het gebruik van de iPad tijdens uw dagelijkse werkzaamheden, dan kunt u die altijd stellen via: [email protected]. U ontvangt binnen een dag antwoord van de docent.

Persoonlijk contact met uw docent

Bij SignOn kunt u voorafgaand, tijdens en na afloop van de training rechtstreeks contact opnemen met de docent. Deze directe en snelle manier van communicatie maakt het mogelijk de training geheel op uw persoonlijke wensen af te stemmen.

Trainen in een ontspannen sfeer

Onze docenten verzorgen de trainingen in een ontspannen sfeer. Zij stimuleren, inspireren en motiveren de cursisten om de iPad efficiënt en optimaal te gebruiken.

Binnen twee weken een maatwerk training – in company mogelijk

De trainingslocatie, trainingsdata en -tijden zijn variabel te bepalen. De in-company trainingen van SignOn worden verzorgt in heel Nederland, in alle regio’s. Binnen twee weken na uw aanvraag kunnen we al de in-company maatwerktraining voor u verzorgen.

Evaluaties

Na het volgen van de training vullen de cursisten een online evaluatie formulier in. De evaluaties zijn onderdeel van het kwaliteitssysteem van SignOn en worden aan u gerapporteerd. Op deze manier kunt u direct het resultaat van de training meten en heeft u de wensen voor eventuele vervolgtrainingen van uw cursisten in kaart.