17

mrt 20

SignOn introduceert Online Virtual Classroom trainingen

SignOn introduceert Online Virtual Classroom trainingen

Heel Nederland is vanaf half maart massaal thuis aan het werk om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Ook bij SignOn houden wij ons uiteraard strikt aan het advies van de overheid en zijn wij hard aan de slag gegaan om ervoor te zorgen dat jullie in deze bijzondere tijd kunnen blijven doorleren. Daarom introduceert SignOn speciaal voor deze tijd: Online (Virtual Classroom) trainingen.

Wat is Online Virtual Classroom?

Veel bedrijven maakten al gebruik van het nieuwe werken, Online Virtual Classrooms, maar door de huidige situatie is deze methode populairder dan ooit. Door middel van te werken in de Cloud en de trainingen te volgen in een virtueel klaslokaal zijn studenten en docenten, ongeacht hun locatie, in staat om elke training te laten doorgaan. Deze technologie bestaat al zo’n 10 jaar maar door het Coronavirus wordt deze manier van werken in een rap tempo voor iedereen beschikbaar gemaakt. Zo stelt ook Microsoft het werken in de Cloud beschikbaar met gratis Teams licenties voor 6 maanden.

Wat zijn de voordelen?

Juist in een bijzondere periode als deze is het fijn als alle werkzaamheden door kunnen gaan, als collega’s met elkaar in contact blijven en kunnen blijven samenwerken met het inzetten van oplossingen als Microsoft Teams, WebEx of Zoom. Juist nu er wat meer tijd, rust en minder afleiding is bieden Online (Virtual Classroom) trainingen de mogelijkheid om jouw kennis te updaten. Wanneer je na deze periode weer terugkomt op je fysieke werkplek, heb je weer nieuwe kennis en inspiratie, volledige focus en kun je weer volop aan de slag.

De voordelen op een rij:

  • Alle Online Virtual Classroom trainingen hebben een startgarantie
  • Voordeliger een training volgen. Zo zijn er geen kosten voor locatie en lunch en hoef je geen rekening te houden met reistijd
  • Wat betreft de inhoud blijven de trainingen en het lesmateriaal (digitaal) hetzelfde
  • Kleine groepen en persoonlijke aandacht. De trainer kijkt mee op jouw scherm om al je vragen te kunnen beantwoorden
  • Ook bij Online Virtual Classroom trainingen ontvang je dezelfde kwaliteit en service die je van ons gewend bent
  • Inclusief nazorg

Welke trainingen? En wat heb je nodig?

De Online Virtual Classroom trainingen kun je volgen in je eigen omgeving met een live trainer. Technisch gezien kan iedereen de trainingen volgen. Je hebt nodig: een Laptop/PC met monitor bij voorkeur 15“ of groter en een goede internetverbinding.

De volgende trainingen worden aangeboden als Online Virtual Classroom training:

Wil je meer weten?

Wil je aan de slag met een training? Bekijk dan nu de trainingen die wij als Online Virtual Classroom aanbieden of neem contact op via [email protected].