Excel Cursus

Excel Cursus

Excel Cursus

Microsoft Excel is de meest gebruikte spreadsheet applicatie voor de vele verschillende rekenkundige werkzaamheden op kantoor. Excel is een complex programma met veel reken mogelijkheden die op verschillende niveaus gebruikt kan worden. Excel is een krachtig spreadsheet programma waarmee u gegevens kunt berekenen, vergelijken, ordenen en presenteren, dit voor de meest uiteenlopende doeleinden.

Excel is een spreadsheetprogramma dat in eerste instantie bedoeld is als rekenblad. Ook kunnen grote hoeveelheden data statistisch verwerkt worden.

Met Microsoft Excel kunnen data overzichtelijk weergegeven worden in tabellen en grafieken. Daarnaast kunnen op die data tal van bewerkingen, zoals verticaal en horizontaal zoeken in tabellen en sortering op basis van als -> dan voorwaarden, verricht worden.

Excel cursus aanbod:

Microsoft Excel

Microsoft Excel 2016

Microsoft Excel 2013

Microsoft Excel 2010

Microsoft Excel 2007

U kunt onze Excel trainingen in heel Nederland volgen op locatie in uw bedrijf (in-company), of in één van onze comfortabele trainingscentra in  Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

100% startgarantie!

SignOn biedt voor alle cursussen met Open Inschrijving 100% startgarantie. U bent er bij SignOn van verzekerd, dat de cursus waarop u heeft ingeschreven op de betreffende datum en cursuslocatie gegarandeerd doorgaat.

Altijd praktijkgericht

Onze Excel cursussen en trainingen zijn altijd praktijkgericht, op maat gemaakt en afgestemd op uw situatie. Hebt u problemen met bepaalde werkzaamheden? U kunt deze aangeven en desgewenst uw eigen praktijkbestanden meenemen. Zo weet u zeker dat uw Excel training het gewenste resultaat zal opleveren en kunt u het geleerde direct in de praktijk toepassen.

Staat uw gewenste Excel cursus hier niet bij?

Kunt u deze ook niet vinden in ons overzicht? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u bij het vinden van een passende Excel cursus die aansluit op uw vraag.