03

jul 20

Online trainingen blijvend aan ons aanbod toegevoegd

Werken vanaf afstand, thuiswerken en steeds meer digitaal doen. Het zal niemand zijn ontgaan dat dat alles “het nieuwe normaal” is. Ook bij SignOn hebben we natuurlijk de gevolgen van corona gemerkt. Deze periode hebben we juist gebruikt om online trainingen te ontwikkelen en nog meer inzicht te krijgen in de wensen van onze klanten. En dat met een mooi resultaat: de online trainingen zijn blijvend aan ons aanbod toegevoegd. Daar zijn we trots op! In deze update praten we je graag bij over alle nieuwste ontwikkelingen.

Een korte terugblik

We hebben bij SignOn zeker niet stilgezeten. Wij – Franklin en Eveline – niet, maar de rest van ons team zeker ook niet. Samen hebben we er alles aan gedaan om het meeste uit deze periode te halen en onze cursisten toch nog goed te kunnen helpen.

  • We hebben een aantal nieuwe trainingen ontwikkeld. Er is bijvoorbeeld een compleet aanbod aan Citrix, Cisco, VMware en Salesforce trainingen bij gekomen.
  • Ook hebben we ons aanbod van Power Platform-trainingen uitgebreid met de nieuwe Power Apps-training.
  • In de periode waarin fysieke trainingen niet mogelijk waren, zijn we ons gaan focussen op online. Vrijwel alle trainingen zijn nu ook online te boeken.
  • Vanaf 2 juni zijn alle cursuslocaties ook weer geopend. Daardoor kunnen we – volledig coronaproof– weer fysieke trainingen organiseren. Ook de in-company trainingen op maat kunnen we weer aanbieden aan klanten die (deels) weer op kantoor werken.
  • Tegelijkertijd hebben we veel contact gehad met onze klanten om vinger aan de pols te houden. Waar hebben zij behoefte aan? Wat vinden ze van de online trainingen? Wat kunnen wij bieden? Zo konden we onze klanten optimaal blijven bedienen.

Keuze tussen online en fysieke trainingen

Het blijkt dat een deel van de cursisten blijvend de voorkeur geeft aan online trainingen. Zo’n 50% zou ook na de coronaperiode graag online trainingen volgen, terwijl de andere 50% liever fysiek traint op cursuslocaties of in-company. Hetzelfde geldt ook voor onze trainers. Daarom hebben we besloten de online trainingen blijvend aan ons aanbod toe te voegen. Zo kunnen onze cursisten zelf kiezen of hun voorkeur uitgaat naar een online – of fysieke training.

Bekijk ons ruime aanbod aan online trainingen

Onze plannen voor de komende tijd

We zien de komende tijd zonnig tegemoet. Niet alleen letterlijk (met de zomer op komst), maar ook figuurlijk. We starten in juli en augustus met onze Summer Schools. Ook die zijn zowel fysiek als online te volgen. Verder gaan we vanaf september weer volop fysieke trainingen geven, op onze locaties en in-company. Met ons uitgebreide cursusaanbod voor professionals zijn wij een one-stop-shop voor ICT Trainingen. Daarnaast gaan we ons aanbod nog verder uitbreiden. Blijven creëren is waar onze passie ligt.

Wat kunnen we voor jou doen?

Nu de zomer er weer aankomt, is dat natuurlijk hét moment om extra kennis op te doen. Benut de rustige vakantieperiode goed door een van onze cursussen te volgen. Wil je meer weten over ons aanbod? Wij helpen je graag. Bel naar 020-820 8362 of mail naar [email protected]

Wij wensen je een mooie zomervakantie toe. Hopelijk tot ziens!

Names de directie,
Eveline Kinsbergen & Franklin Frijling