Aan de slag met Microsoft Teams? Volg een online training vanuit huis of kantoor. Microsoft Teams biedt veel mogelijkheden om samen met collega’s optimaal gebruik te maken van Office 365.

Waarom een online Microsoft Teams Training?

Wij geven diverse Microsoft trainingen, in heel Nederland. Deze geven wij klassikaal maar ook in-company. Speciaal voor thuiswerkers bieden wij nu ook online cursussen aan d.m.v. een virtual classroom.

Hoe werkt een online training?

Een Microsoft Teams Online cursus is hetzelfde als een klassikale training. Je ontvangt hetzelfde lesmateriaal en je hebt uiteraard contact met andere deelnemers en jouw Teams-trainer in een virtueel klaslokaal. Alleen je kunt deze vanuit kantoor of huis volgen. Je bespaart dus op reiskosten en reistijd.  Je hebt een laptop of PC monitor nodig (minimaal 15″ of groter) en een (goede) internetverbinding.

Inhoud en trainingsdata:

Voor de inhoud van de cursus en trainingsdata bekijk de training: Microsoft Teams Training – Online 
(Je ontvangt nu 20% korting op de training, lees meer hierover op de trainingspagina)

SignOn ICT Trainingen+ beoordeeld met een 9,4/10

Wij zijn een PE-erkende opleider, CEDEO gecertificeerd en partner van Microsoft©. Wij zijn uitgeroepen tot beste ICT opleider. Cursisten beoordelen ons met een 9,4/10. Wij doneren 2,50 per training aan de stichting Run4Schools. Run4Schools zet zich in voor schoolkinderen in de Zuid-Afrikaanse township Mitchells Plain. Zodat zij goed onderwijs kunnen volgen.