31

okt 19

Power BI koppelen aan Sharepoint met hulp van Flow

Power BI koppelen aan Sharepoint met hulp van Flow

In onze nieuwste Power BI video laat SignOn-trainer Jeroen zien hoe je in Power BI kan samenwerken met Microsoft Flow. Bekijk zijn video op ons YouTubekanaal.

Jeroen legt aan de hand van een voorbeeldrapportage haarfijn uit hoe je Flow optimaal kunt inzetten in je eigen werkproces. Zo laat hij zien hoe je een Power BI-dataset automatisch kunt vernieuwen elke keer als een nieuw bestand in een Sharepoint map wordt geΓΌpload. Dankzij deze optie heb je altijd de nieuwste gegevens tot je beschikking.

Microsoft Flow

Microsoft Flow kan allerlei processen binnen cloud apps automatiseren. Daarbij maakt het niet uit of dit Microsoft apps zijn of apps van andere partijen.

Stappen toevoegen

Het is mogelijk om na het verversen van de dataset met Flow ook extra stappen toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat een e-mail wordt gestuurd, een bericht in Teams wordt gedeeld of een pushbericht wordt verzonden.

Meer Weten?

Abonneer je op het SignOn YouTubekanaal en blijf altijd up-to-date. Wil je zelf aan de slag met Power BI en een training volgen? Schrijf je dan hier in voor de volgende training.