Power BI

Power BI Cursus in Groningen

SignOn ICT Trainingen+ staat in de markt bekend om haar praktijkgerichte en kwalitatieve Power BI trainingen. Vanaf 2021 worden er ook in Groningen Power BI cursussen gegeven. Je kan hier kiezen uit onze training voor beginners of onze training voor gevorderden.

Deze training kan online, in-company (op bedrijfslocatie) of klassikaal in Groningen worden gevolgd.  Doordat wij Microsoft® partner zijn, zijn onze cursussen 100% up-to-date.

Waarom een Power BI cursus volgen bij SignOn?

  • De training wordt gegeven door Microsoft Certified Trainers (MCT)
  • Praktijkgerichte trainingen
  • Trainingen zijn ook beschikbaar in het Engels
  • Inclusief certificaat

In Groningen geven wij 2 trainingen:

Power BI Training – Basis
Na het volgen van deze 2-daagse training kan je in Power BI geavanceerde analyses, interactieve rapporten en datamodellen maken. Een ideale basistraining voor beginners als je wilt leren data te visualiseren.

Power BI Training – Advanced
Deze 2-daagse cursus in Groningen is het vervolg op de Power BI Training – Basis. En is geschikt voor Power BI gevorderden. We gaan dieper in op het gebruik van Power BI Desktop en de DAX  formule-taal. Je leert de geavanceerde onderdelen van Power BI gebruiken.

Op onze andere trainingslocaties kan je terecht voor de Power BI Training – Expert.

Cursusduur en locatie in Groningen

Power BI is een omvangrijk programma. Om jou goed te kunnen opleiden in Power BI zijn er 2 dagen benodigd. De cursus is zeer praktijkgericht met veel oefeningen, hierdoor blijft de theorie beter hangen.

Onze trainingsruimte in Groningen is goed bereikbaar met de auto en het OV. Er is voldoende parkeergelegenheid en gratis WiFi is beschikbaar.

Toch liever een Power BI training online volgen? Dat kan ook. Bij de trainingen vind je een overzicht van de trainingsdata en kan je kiezen uit een klassikale of online training.

Deelnemers over onze Power BI cursus

“Ik had nog geen ervaring met Power BI, je moet van bepaalde dingen weten waar het zit. Je wordt wegwijs gemaakt in het programma. Ik was bang dat we te veel zelf aan de slag moesten en dat je minder verschillende opties zou zien. Maar de trainer heeft ons er goed doorheen geholpen.  Je kunt i.v.m. Corona op afstand trainen en er zijn verschillende modules, als het bevalt kun je wat de diepte ingaan. De toegang tot het SignOn Leerportaal is prettig, je kunt opdrachten doen en bestanden downloaden ter voorbereiding van de training. Goede trainer, als iemand een probleem had kon het snel worden opgelost en konden we weer door.”
Nick Clemens

“Ik was al met Power BI aan het stoeien. Vanuit ons bedrijf werd aangeboden om de Power BI Basis training van SignOn te gaan doen, door zelf te stoeien zie je niet alle mogelijkheden. Ik wilde meer inzicht krijgen wat er mogelijk is met power BI: delen van rapportages. Workspace werkt anders dan via de reporting server. De trainer is een leuke man, luchtig en niet alleen droge stof. Er is mogelijkheid tot vragen stellen, hij gaf antwoord op een leuke manier.
Ivo Post

“Mijn werkgever heeft voor deze training gekozen, wij passen Power BI toe bij klanten. We zijn een industriële automatiseerder met name in de productie omgeving/ fabrieken voor het weergeven van KPI’s. Ik heb eerste de Power BI Basis cursus gevolgd en wilde o.a.meer DAX leren. Ik heb uitleg nodig om de juiste werkwijze te vinden. SignOn heeft waargemaakt wat ik zocht. Bert is een hele goede trainer, hij paste de snelheid aan aan de groep, ik heb veel geleerd.”
Wiljan Vos

Lees meer beoordelingen op Feedback Company

Over SignOn

Wij zijn CEDEO gecertificeerd en Microsoft Partner Silver Data. Meer info of wil je een offerte ontvangen voor een incompany training? Of wil je weten welke training het beste past bij jouw wensen, kennis en vaardigheden? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Wij geven ook Power BI trainingen o.a. ook in Zwolle, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.