Power BI

Power BI Cursus in Groningen

SignOn ICT Trainingen+ staat in de markt bekend om haar praktijkgerichte en kwalitatieve Power BI trainingen. Er wordt ook in Groningen een Power BI cursus gegeven. Onze andere trainingen kunnen online of incompany (op bedrijfslocatie) in Groningen worden gevolgd.  Doordat wij Microsoft® partner zijn, zijn onze cursussen altijd 100% up-to-date.

Waarom een Power BI cursus volgen bij SignOn?

  • De training wordt gegeven door Microsoft Certified Trainers (MCT)
  • De trainers werken dagelijks met Power BI dus hebben volop praktijkervaring
  • Praktische trainingen
  • Trainingen zijn ook beschikbaar in het Engels
  • Inclusief certificaat

In Groningen geven wij de volgende Power BI trainingen:

Power BI Data Analist (PL-300) training (3 dgn)

Deze 3-daagse training wordt gegeven in Paterswolde  (+/- 7 km onder Groningen). De cursus bereidt je voor op het bijbehorende Microsoft examen. Dit examen kan je direct bijboeken wanneer je je inschrijft voor de training. Na het succesvol afleggen van het examen ben je officieel ‘Microsoft Certified: Power BI Data Analyst Associate’. Dit certificaat is een waardevolle aanvulling op je cv. Zeker in een markt die staat te springen om gecertificeerde data analisten.

Power BI trainingen op andere leslocaties of online:

Power BI Training – Basis

Na het volgen van deze 2-daagse training kan je in Power BI geavanceerde analyses, interactieve rapporten en datamodellen maken. Een ideale basistraining voor beginners als je wilt leren data te visualiseren.

Power BI Training – Advanced

Deze 2-daagse cursus in Groningen is het vervolg op de Power BI Training – Basis. En is geschikt voor Power BI gevorderden. We gaan dieper in op het gebruik van Power BI Desktop en de DAX  formule-taal. Je leert de geavanceerde onderdelen van Power BI gebruiken.

Power BI Training – Expert

Tweedaagse praktijkgerichte training voor ervaren Power BI gebruikers die hun kennis naar een expertniveau willen brengen. Je leert o.a. werken met SQL databronnen, M Query taal. En externe tools zoals Tabular editor, Dax studio en andere geavanceerde features.

Power BI Data Analist (PL-300) training (4 dgn)

Weinig ervaring met Power BI? Dan is deze 4-daagse PL-300 training geschikt voor jou. Onze ervaring is dat deze 3-daagse PL-300 training te kort is voor deelnemers met weinig ervaring met Power BI. Je hebt dan te weinig kennis om op te gaan voor het bijbehorende examen.

Power BI Training Course Basic (English)

In this 2-day Training Course you’ll learn, in Englsih, the fundamentals of Power BI.

Power BI Training Course Advanced (English)

The Power BI Advanced training course is a 2-days practice-oriented course in which we elaborate on the use of Power BI Desktop and is the follow-up to the Power BI Training Course Basic.

Cursusduur en locatie in Groningen

Power BI is een omvangrijk programma. Om jou goed te kunnen opleiden in Power BI zijn er 2 dagen benodigd. De trainingen zijn praktijkgericht met veel oefeningen, hierdoor blijft de theorie beter hangen.

Onze trainingsruimte in Groningen is goed bereikbaar met de auto en het OV. Er is voldoende parkeergelegenheid en gratis WiFi is beschikbaar.

Toch liever een Power BI training online volgen? Dat kan ook. Bij de trainingen vind je een overzicht van de trainingsdata en kan je kiezen uit een klassikale of online training.

Deelnemers over onze Power BI cursus

“Ik was al met Power BI aan het stoeien. Vanuit ons bedrijf werd aangeboden om de Power BI Basis training van SignOn te gaan doen, door zelf te stoeien zie je niet alle mogelijkheden. Ik wilde meer inzicht krijgen wat er mogelijk is met power BI: delen van rapportages. Workspace werkt anders dan via de reporting server. De trainer is een leuke man, luchtig en niet alleen droge stof. Er is mogelijkheid tot vragen stellen, hij gaf antwoord op een leuke manier.
Ivo Post

“Mijn werkgever heeft voor deze training gekozen, wij passen Power BI toe bij klanten. We zijn een industriële automatiseerder met name in de productie omgeving/ fabrieken voor het weergeven van KPI’s. Ik heb eerste de Power BI Basis cursus gevolgd en wilde o.a.meer DAX leren. Ik heb uitleg nodig om de juiste werkwijze te vinden. SignOn heeft waargemaakt wat ik zocht. Bert is een hele goede trainer, hij paste de snelheid aan aan de groep, ik heb veel geleerd.”
Wiljan Vos

Lees meer beoordelingen op Feedback Company

Over SignOn

Wij zijn CEDEO gecertificeerd en Microsoft Partner Silver Data. Meer info of wil je een offerte ontvangen voor een incompany training? Of wil je weten welke training het beste past bij jouw wensen, kennis en vaardigheden? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Wij geven ook Power BI trainingen o.a. ook in Zwolle, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.