Wij geven al jaren Power BI trainingen in Zwolle. Voor beginners en gevorderden. Als Microsoft® partner zijn onze cursussen altijd 100% up-to-date. Onze cursisten beoordelen ons met een 9,4/10. In Zwolle geven wij 3 Power BI cursussen, namelijk:

Wat leer je tijdens deze training?

In de Power BI Basis Training leer je analyses, datamodellen, dashboards en interactieve rapporten maken. Je werkt met bronnen zoals Excel, SharePoint, Dynamics 365 enz. Je leert daarnaast handige DAX basisformules. Met DAX kan je snelle berekeningen maken met data. Na de training kan je sneller en efficiënter werken met Power BI.

Heb je deze vaardigheden onder de knie? Volg dan de Power BI Advanced Training. In deze cursus gaan we nog een stapje verder. Er wordt aandacht besteedt aan keuzes voor kolomberekeningen of kolommetingen. En er wordt meer geleerd rondom werken DAX.  En we duiken dieper in extra visualisaties. Wil je weten of deze training bij je past? Doe dan de gratis de Power BI Advanced zelftest.

Ben je een ervaren gebruiker? Volg dan de Power BI training voor Experts. In deze training ga je aan de slag met SQL databronnen, M Query taal, externe tools (denk aan Tabular editor), Dax studio en meer geavanceerde functies.

Praktijkgerichte 2-daagse cursus

Power BI is een omvangrijk programma. Om hier goed mee te kunnen werken en je goed te kunnen trainen zijn er 2 dagen benodigd. Het is een praktijkgerichte training in Zwolle met veel oefeningen. Dankzij de vele oefeningen blijft de geleerde stof beter bij.

Deelnemers over onze Power BI cursus

“Het is een prettige interactieve cursus waarbij kennis direct blijft hangen omdat je per direct toepast en aan de knoppen van BI draait.”

“Leerzame training perfecte aanvulling op m’n dagelijkse werkzaamheden.”

“Goede en degelijke uitleg van een enthousiaste trainer.”

Lees hier meer beoordelingen.

Onze locatie in Zwolle

Onze trainingslocatie in Zwolle ligt direct naast het station. Dus is uitstekend bereikbaar met het OV. En er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand. Een heerlijke lunch is inbegrepen tijdens de trainingsdagen en er is gratis WiFi.

Goed om te weten

  • Onze Power BI cursussen worden ook incompany (op locatie) gegeven, vraag hiervoor een scherpe offerte aan.
  • Wij geven ook Power BI trainingen in het Engels: Power BI Course – English
  • Wij werken met Microsoft Certified Trainers (MCT)

Over SignOn ICT Trainingen+

SignOn ICT Trainingen+ is de beste opleider van Nederland. Onze cursisten beoordelen ons met een 9,4. Wij zijn CEDEO gecertificeerd en Microsoft Partner Silver Data. Wij geven ook Power BI trainingen o.a. ook in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Liever een training op locatie? Vraag dan een scherpe offerte aan voor een in-company training.

Vragen of meer info?

Meer info of wil je een offerte ontvangen voor een incompany training? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.