In Utrecht bevindt zich een van onze trainingslocaties voor Microsoft® Power BI trainingen. Er zijn 3 verschillende Power BI trainingen in Utrecht beschikbaar, namelijk:

Wat leer je?

Na deze Power Bi cursus in Utrecht kan je analyses, datamodellen, dashboards en interactieve rapporten maken. Je werkt met bronnen zoals Excel, SharePoint, Dynamics 365 en meer. Je leert enkele handige basisformules van DAX (formuletaal). Hiermee kan je berekeningen maken met data. DAX lijkt op de formules in Excel, maar met DAX is nog meer mogelijk. Na de training kan je sneller en efficiënter werken met Power BI.

Hoe lang duurt de Power Bi cursus?

Plan 2 dagen in voor deze cursus, want Power BI is een omvangrijk programma. Om hier goed mee te kunnen werken en je goed te kunnen trainen zijn er 2 dagen benodigd. Het is een praktijkgerichte training met veel oefeningen. Door de oefeningen blijft de geleerde stof beter bij. Er zit een week tussen de 2 trainingsdagen. Zo heb je ook de tijd om de stof te laten bezinken en je vragen mee te nemen voor de volgende training in Utrecht.

Trainingsdata in Utrecht – Power BI Basis Training

  • Dinsdag 6 oktober 2020
  • Dinsdag 20 oktober 2020
  • Donderdag 5 november 2020
  • Dinsdag 8 december 2020
  • Dinsdag 26 januari 2021
  • Dinsdag 2 maart 2021

Schrijf je hier in voor een van deze trainingen. Of vraag meer info aan of vraag een scherpe offerte aan voor een incompany Power BI cursus (bij jou op locatie) aan.

Locatie in Utrecht

Onze trainingslocatie in Utrecht is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Lunch is inbegrepen en er is gratis WiFi beschikbaar. Je kan er gratis parkeren.

Goed om te weten

OnzePower BI cursussen zijn geaccrediteerd door de NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants). Na het volgen van deze training behaal je 12 PE punten (PE uren). Wij geven ook Power BI trainingen in het Engels: Power BI Course – English

Wat vinden anderen?

“SignOn heeft waargemaakt wat we zochten. We kunnen nu zelfstandig rapportages maken en hebben er ook een goede feeling bij.”
Jeroen

“Leuke training met herkenbaar voorbeeld-/trainingsmateriaal en goede communicatie/voorbereiding in de aanloop naar de training en opvolging na afronding van de training. Perfecte cursuslocatie met heerlijk eten en drinken en zeer goed bereikbaar met OV (direct naast het station).”
Oscar

Over SignOn ICT Trainingen+

SignOn ICT Trainingen+ is uitgeroepen tot beste ICT opleider.  Wij zijn een PE-erkende opleider en zijn CEDEO gecertificeerd. We zijn partner van Microsoft, hierdoor is onze stof altijd up-to-date. Onze cursisten beoordelen ons met een 9,4. Meer info of wil je een offerte ontvangen voor een incompany training? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Deze Power BI cursus kan ook worden gevolgd in Zwolle, Rotterdam en Amsterdam.