In Amsterdam geven wij regelmatig Power BI trainingen. Dit zijn 2-daagse praktijkgerichte cursussen. Je leert o.a. aan de hand van praktijkvoorbeelden. Hierdoor blijft de geleerde stof goed hangen. Daarnaast werken wij alleen met zeer ervaren Power BI trainers die alle ins en outs van het programma kennen.

Trainingsdata en locatie

Wij bieden 2 verschillende trainingen aan, namelijk: Power BI training – Desktop & Online (level I) en Power BI Desktop en Online Advanced + DAX. De laatst genoemde cursus is een vervolgtraining en gaat nog dieper in op de stof. Klik op een van onderstaande trainingen voor trainingsdata, locaties en meer info.

Power BI training | Desktop & Online (Level I)
Power BI Desktop en Online Advanced + DAX

Locatie in Amsterdam

Onze trainingslocatie in Amsterdam is goed bereikbaar met de auto en het OV. Er is gratis WiFi beschikbaar. Naast Amsterdam wordt de training wordt ook gegeven in Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Behaal 12 PE punten

Onze Power BI cursus is geaccrediteerd door de NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants). Hierdoor behaal je met deze training 12 PE punten.

Wat zeggen anderen?

Wat vonden deelnemers van de Power Bi training? Lees onderstaand enkele reviews van cursisten (ook te lezen Feedback Company).

“Goede combinatie tussen theorie en praktijk!” – Vincent

“De training voldeed helemaal aan mijn verwachting. Duidelijke lesstof en prima trainer!” – Peter

“Goede training met voorbeelden op de praktijk”- Leendert

“Op een duidelijke manier rustig uitgelegd met goede praktische voorbeelden” – Piet

Vragen of meer info?

Meer info of advies nodig over welke cursus bij jou kennisniveau en verwachtingen past? Neem contact met ons op, wij adviseren je graag.