Amsterdam

In Amsterdam geven wij regelmatig Power BI trainingen. Dit zijn 2-daagse praktijkgerichte cursussen. Je leert o.a. aan de hand van praktijkvoorbeelden. Hierdoor blijft de geleerde stof goed hangen. Daarnaast werken wij alleen met zeer ervaren Power BI trainers die alle ins en outs van het programma kennen.

Trainingsdata en locatie

Wij bieden 3 verschillende trainingen aan, namelijk: Power BI Basis, Power Advanced en Power BI Expert. De laatst genoemde cursus is een vervolgtraining en gaat nog dieper in op de stof. Klik op een van onderstaande trainingen voor trainingsdata, locaties en meer info.

Power BI training | Basis (voor beginners)
Power BI training | Advanced (voor gevorderden)
Power Bi training | Experts (voor experts)

Locatie in Amsterdam

Onze trainingslocatie in Amsterdam is goed bereikbaar met de auto en het OV. Er is gratis WiFi beschikbaar. Naast Amsterdam wordt de training wordt ook gegeven in Rotterdam en Utrecht. En daarnaast kan de training ook online worden gevolgd of in-company (op locatie).

Wat zeggen anderen?

Wat vonden deelnemers van onze Power BI trainingen? Lees onderstaand enkele reviews van cursisten (ook te lezen op Feedback Company).

β€œUitgebreide basistraining. Had nog niet met Power BI gewerkt toen ik aan de training begon en nu kan ik databronnen ontsluiten en bewerken met Power Query en rapportages maken met Power BI Desktop. Tempo ligt hoog en er wordt veel behandeld maar ik vond het goed te volgen. Trainer legde alles goed uit en had ook ruimte voor behandeling van vragen naast de inhoud van de training. Locatie was fijn. Goed bereikbaar met OV en auto, eigen parking en catering ook goed verzorgd.”

β€œIk heb deze training gevolgd omdat ik in het verleden wel eens wat met Power BI gedaan had, maar nooit structureel en zeker niet op de juiste manier. Na deze zeer complete basistraining kan ik zeggen dat ik echt ontzettend veel geleerd heb en door het enthousiasme van trainer Freddy ook heel graag zelf weer aan de slag wil. En dik verdiende 10!”

β€œMijn leerdoel was om beter begrip te krijgen van Power BI, weten waar je moet beginnen. Ik kan nu zelfstandig beginnen met het gebruik van Power BI. De training biedt goede afwisseling tussen zelf oefenen en meekijken.”

Goed om te weten

  • Ook beschikbaar als incompany/maatwerk training
  • Wij zijn Microsoft Partner – Silver Data
  • De training wordt gegeven door Microsoft Certified Trainers
  • Wij zijn CEDEO gecertificeerd
  • Cursussen ook beschikbaar in het Engels

Vragen of meer info?

Meer info of advies nodig over welke cursus bij jou kennisniveau en verwachtingen past? Neem contact met ons op, wij adviseren je graag. Wij geven ook Power BI cursussen in o.a. Groningen, Utrecht, Zwolle en Rotterdam