Amsterdam

In Amsterdam geven wij regelmatig Power BI trainingen. Dit zijn 2-daagse praktijkgerichte cursussen. Je leert o.a. aan de hand van praktijkvoorbeelden. Hierdoor blijft de geleerde stof goed hangen. Daarnaast werken wij alleen met zeer ervaren Power BI trainers die alle ins en outs van het programma kennen.

Trainingsdata en locatie

Wij bieden 3 verschillende trainingen aan, namelijk: Power BI Basis, Power Advanced en Power BI Expert. De laatst genoemde cursus is een vervolgtraining en gaat nog dieper in op de stof. Klik op een van onderstaande trainingen voor trainingsdata, locaties en meer info.

Power BI training | Basis (voor beginners)
Power BI training | Advanced (voor gevorderden)
Power Bi training | Experts (voor experts)

Locatie in Amsterdam

Onze trainingslocatie in Amsterdam is goed bereikbaar met de auto en het OV. Er is gratis WiFi beschikbaar. Naast Amsterdam wordt de training wordt ook gegeven in Rotterdam, Utrecht en Zwolle. En daarnaast kan de training ook online worden gevolgd of in-company (op locatie).

Wat zeggen anderen?

Wat vonden deelnemers van de Power Bi training? Lees onderstaand enkele reviews van cursisten (ook te lezen op Feedback Company).

“Goede combinatie tussen theorie en praktijk!” – Vincent

“De training voldeed helemaal aan mijn verwachting. Duidelijke lesstof en prima trainer!” – Peter

“Ik heb deze training gevolgd om meer te kunnen werken met databronnen, beter queries, parameters en functies kunnen maken. Goed was de wijze van lesgeven en het geduld van de trainer Jeroen Dekker. Online volg ik ook de les veel beter en geconcentreerder.” – Monique

“Op een duidelijke manier rustig uitgelegd met goede praktische voorbeelden” – Piet

Goed om te weten

  • Ook beschikbaar als incompany/maatwerk training
  • Wij zijn Microsoft Partner – Silver Data
  • De training wordt gegeven door Microsoft Certified Trainers
  • Wij zijn CEDEO gecertificeerd
  • Cursussen ook beschikbaar in het Engels

Vragen of meer info?

Meer info of advies nodig over welke cursus bij jou kennisniveau en verwachtingen past? Neem contact met ons op, wij adviseren je graag. Wij geven ook Power BI cursussen in o.a. Groningen, Utrecht, Zwolle en Rotterdam