Power BI

Power BI Training in Rotterdam

Wij staan bekend om onze kwalitatieve en praktijkgerichte Power BI trainingen. Ook in Rotterdam hebben wij een prachtige trainingslocatie waar wij Power BI trainingen verzorgen. Deze cursus wordt op 3 niveaus gegeven, namelijk voor beginners, gevorderden en experts.

De training kan klassikaal in Rotterdam worden gevolgd. Maar kan ook in-company (op een bedrijfslocatie in Rotterdam) of online plaatsvinden. Doordat wij Microsoft® partner zijn, zijn onze cursussen 100% up-to-date. Al onze Power BI trainingen zijn ook beschikbaar in het Engels.

In Rotterdam geven wij 3 cursussen:

Power BI Training – Basis
Je leert analyses, datamodellen, dashboards en interactieve rapporten maken. Je werkt met bronnen zoals Excel, SharePoint, Dynamics 365. Daarnaast leer je handige DAX basisformules. Met DAX kan je snelle berekeningen maken met data. Na de training kan je sneller en efficiënter werken met Power BI.

Power BI Training – Advanced
Heb je de basisvaardigheden onder de knie? Dan is deze gevorderden cursus geschikt voor jou. We gaan een stap verder en besteden aandacht aan  aan keuzes voor kolomberekeningen of kolommetingen. En er wordt dieper ingegaan op werken met DAX en extra visualisaties.

Power BI Training – Expert
Wil jij dé Power BI Expert in Rotterdam worden? Dan is deze cursus perfect voor jou, als ervaren Power BI gebruiker. Onderwerpen die voorbij komen zijn o.a.: SQL databronnen, M Query taal, Tabular editor, Dax studio en Power BI Admin functies.

Waarom 2 dagen?

Power BI is een omvangrijk en complex programma. Om je goed te kunnen trainen zodat je na de training er direct mee aan de slag kan zijn 2 dagen benodigd. De cursus is zeer praktijkgericht met veel oefeningen, hierdoor blijft de geleerde stof beter hangen.

Locatie in Rotterdam

Onze trainingslocatie in Rotterdam is goed bereikbaar met het OV en de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid en gratis WiFi is beschikbaar. Deze locatie voldoet meer dan 100% aan de gestelde eisen door de overheid rondom het corona-virus.

Microsoft Certified Trainers

Microsoft Certified TrainerDe training wordt gegeven door een Microsoft Certified Trainers (MCT). Dit zijn Power BI vakidioten en gecertificeerd volgens strenge Microsoft voorwaarden. Zij geven niet alleen cursussen maar werken ook Power BI experts in de dagelijkse praktijk. Hierdoor putten ze uit relevante praktijkervaring en kennen zij veel voorkomende Power BI gebruikssituaties.

Microsoft Partner

Microsoft Partner SilverWij zijn Microsoft Partner – Silver Data Analytics. Hiermee tonen we aan dat onze kennis en vaardigheden van hoog niveau zijn. En dat we volledig op de hoogte zijn van de nieuwste technieken op het gebied van Microsoft Power BI en Big Data.

Deelnemers over onze Power BI cursus

“Ik heb de tweedaagse Power BI Level I training in Rotterdam gevolgd. Op dit moment ben ik op zoek naar een nieuwe baan en is kennis van en ervaring met Power BI gewenst. De training heeft voldaan aan mijn verwachtingen. Power BI is uitgebreid en complex en om goed de basis te leren is twee dagen training zeker nodig. Fijn dag je na afloop van de training gebruik kan maken van support van de trainer en op verzoek wat extra oefenmateriaal kunt ontvangen. Om uitgebreid DAX te leren heb ik al ingeschreven voor de Power BI Vervolg training. Jeroen is een enthousiaste trainer met veel kennis van Power BI.”
Richard

“De eerste Online training is al erg goed bevallen, daarom heb ik ervoor gekozen ook de Advanced training Online te volgen. We hebben voor SignOn gekozen, locatie gebonden en een gerenommeerd instituut, de contacten bij SignOn lopen soepel en fijn. Gezellige, spontane en goede trainer, hij denk goed mee en doorziet de problematiek van de cursisten. Er is tijd en ruimte voor vragen uit de eigen werksituatie.”
Edwin

“Wij gebruikten al Power BI, dit is ingericht door een externe. Onze doelstelling was dat we de kennis in eigen huis willen hebben. Het onderhoud en het bouwen van nieuwe rapportages willen we zelf kunnen doen. We hebben gekozen voor de Power BI training van SignOn vanwege de opbouw van de trainingen (Level I en Advanced). De inhoud sluit aan bij onze wensen. DAX wordt behandeld in deze Level I training. SignOn heeft waargemaakt wat we zochten. We kunnen nu zelfstandig rapportages maken en hebben er ook een goede feeling bij.”
Jeroen

Lees meer beoordelingen op Feedback Company

Vragen of meer info?

Meer info of wil je een offerte ontvangen voor een incompany training? Of wil je weten welke training het beste past bij jouw wensen, kennis en vaardigheden? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Wij geven ook Power BI trainingen o.a. ook in Amsterdam, Utrecht en Zwolle.