PowerPivot voor Excel Cursus

 

PowerPivot voor Excel CursusPowerPivot voor Excel Cursus

Microsoft PowerPivot voor Excel is een ‘Selfservice Business Intelligence’ data-analyseprogramma die functioneert binnen Excel 2016, 2013 en 2010. PowerPivot is voor Excel 2010 met SP1 als add-in beschikbaar. In Excel 2013 en 2016 is het een standaard (geïntegreerde) functionaliteit geworden. Power Pivot maakt het mogelijk om als eindgebruiker interactief verschillende gegevensbronnen direct te benaderen voor analyse en rapportage doeleinden.

PowerPivot is de brug tussen uw databases en Excel

Power Pivot is de brug tussen jouw databases en Excel, waarbij je alle analysefuncties van Excel tot je beschikking hebt. Je kunt verschillende soorten databases importeren en deze door middel van relaties aan elkaar knopen. Daarnaast grote hoeveelheden data in enkele seconden omzetten in bruikbare en begrijpelijke informatie, dit vanuit een verscheidenheid aan bronnen, zoals zakelijke databases, rapporten, spreadsheets, tekstbestanden en Internet en deze omzetten in bruikbare en begrijpelijke informatie.

Let op!

De Power Pivot functie is niet beschikbaar in Office op een Windows RT-Pc. Power Pivot en Power View zijn beschikbaar in de versies Office Professional Plus en Office 365 Professional Plus en in de zelfstandige versie van Excel 2013 en 2016. Excel 2010-werkmappen met Power Pivot werken in sommige versies van Excel 2013 en 2016 niet.

Lees ook het artikel “PowerPivot in Excel activeren” indien de Power Pivot functionaliteit in Excel 2013 / 2016 ontbreekt en je deze wilt gebruiken.

PowerPivot voor Excel Cursus aanbod

Je kunt onze PowerPivot voor Excel trainingen in heel Nederland volgen op jouw bedrijfslocatie (in-company) of in een van onze comfortabele trainingscentra in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam.

100% startgarantie!

SignOn biedt voor alle cursussen met Open Inschrijving 100% startgarantie. Je bent er bij SignOn van verzekerd, dat de cursus waarop je hebt ingeschreven op de betreffende datum en cursuslocatie gegarandeerd doorgaat.

Altijd praktijkgericht

Onze cursussen en trainingen zijn altijd praktijkgericht, op maat gemaakt en afgestemd op jouw situatie. Heb je problemen met bepaalde werkzaamheden? Je kunt deze aangeven en desgewenst jouw eigen praktijkbestanden meenemen. Zo weet je zeker dat de PowerPivot voor Excel training het gewenste resultaat zal opleveren en kun je het geleerde direct in de praktijk toepassen.

Staat je gewenste PowerPivot voor Excel Cursus hier niet bij?

Kun je de gewenste cursus niet vinden in ons overzicht? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je bij het vinden van een passende PowerPivot voor Excel cursus die aansluit op jouw vraag.