Over ons

ICT-cursussen en dienstverlening in Nederland

SignOn biedt al meer dan 14 jaar maatwerk cursussen en dienstverlening op het gebied van ICT en IT. Ons team van ruim 25 consultants en docenten heeft veel ervaring met de software van bijvoorbeeld Microsoft, Google, Apple, Adobe en Lotus Notes, maar ook met ERP- en CRM-pakketten zoals SAP. Wij werken voor bedrijven en overheidsinstanties door heel Nederland.

SignOn gelooft in de kracht van samenwerking. Daarom werken wij met een aantal vertrouwde trainings- en locatie partners. Zo garanderen we optimale flexibiliteit en kunnen we specialistische expertise leveren.

Management

SignOn wordt geleid door Franklin Frijling (Managing Director) en Eveline Kinsbergen (Account Manager).

Franklin:Franklin Frijling - Managing Director

“De grootste kracht van SignOn is de flexibiliteit. Vooraf bepalen we de leerdoelen, afgestemd op de organisatie. Wij helpen hiermee gebruikers om de software echt te begrijpen en we motiveren ze om binnen hun eigen werkomgeving het maximale uit de programma’s te halen.”

Eveline:Eveline Kinsbergen - Account Manager

“Wij helpen onze klanten zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden. We geven veel persoonlijke aandacht en hebben voor elk vlak een specialist die we kunnen inzetten.  Onze trainer/consultants hebben enorm veel kennis en bovendien veel praktijkervaring. Wij maken het verschil door met de beste trainers/consultants te werken, met enorm veel kennis en praktijkervaring”

 

Opleiderscore *9,2

Leest u gerust de reviews van cursisten, die al een cursus hebben gevolgd bij SignOn!
Met een gemiddeld cijfer van 9.2 weet u dat u een goede keuze maakt, wanneer u uw cursus of training laat verzorgen door SignOn.

 

Effectief. Praktijkgericht. Flexibel. Dat is SignOn. Zelf ervaren? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gericht advies of cursusvoorstel.