05

jul 21

Online cursus Office 365 in 2021 volgen?

Online cursus Office 365 in 2021 volgen?

Microsoft 365 (voorheen Office 365) wordt door heel veel bedrijven in Nederland dagelijks gebruikt. Met Microsoft 365 kan je snel en eenvoudig in de cloud werken. Dat betekent dat je vanaf elke locatie en vanaf elk apparaat toegang hebt tot o.a je agenda, mails en documenten. Dit is een groot verschil t.o.v. het reguliere Office pakket, waar de bestanden lokaal worden opgeslagen. Microsoft 365 (Office 365) omvat programma’s als Word Online, PowerPoint Online of Excel Online.

Leer sneller en efficiënter werken met Office 365

Microsoft 365De mogelijkheden in Microsoft Office 365 zijn bijna eindeloos. Maar wanneer je de belangrijke ins en outs kent kan je sneller en efficiënter werken. Zo houd je meer tijd over op een dag voor andere werkzaamheden. Deze ins en outs leer je in onze Office 365 cursus. De is geschikt voor iedereen die start met Microsoft 365. Of voor degenen die er al even meewerken maar de belangrijkste onderwerpen en tips en tricks onder de knie willen krijgen.

Hoe werkt een online cursus Microsoft Office 365?

Online CursusTijdens onze online cursus heb je direct contact met andere cursisten en de trainer. Het enige dat je nodig hebt om de training te volgen is een laptop of PC met een goede internetverbinding. De online Office 365 cursus is identiek aan de klassikale training. De trainer begeleidt je en helpt je, het is dus geen zelfstudie. Heb je nog vragen na afloop van de cursus? Dan kan je gebruik maken van onze exclusieve nazorg. Je kan dan contact opnemen met de Office 365 trainer om je vraag voor te leggen. Zo heb je optimaal rendement van de cursus!

Microsoft Office Specialist

Microsoft Office Specialist MasterOnze trainers zijn gecertificeerde Microsoft Office Specialisten. Zij beschikken over de kennis en vaardigheden om Office 365 optimaal te benutten. De trainers van SignOn geven niet alleen trainingen maar werken ook in projecten bij bedrijven door het Nederland. Hierdoor hebben zij volop praktijkervaring en weten zij welke problemen met Office gebruikers tegenkomen en hoe deze op te lossen zijn.

Eind 2021 vervalt de studieaftrek

studiefatrekWist je dat op 31 december 2021 de fiscale studieaftrek vervalt? Studiekosten zijn dus vanaf 1 januari 2022 niet meer aftrekbaar. Alleen dit jaar kan je nog scholingskosten aftrekken van de inkomstenbelasting. Je kunt gebruik maken van deze aftrek wanneer je een cursus wilt volgen die gericht is op ontwikkeling in je huidige baan of je toekomstige baan.

Online cursussen- Trainingsdata 2021

Wil je in 2021 nog een Office 365 training volgen bij een Microsoft Office Specialist? Schrijf je dan in voor een van onderstaande data:

  • Donderdag 9 september 2021
  • Donderdag 21 oktober 2021
  • Dinsdag 30 november 2021

Lees meer over de inhoud van de training of schrijf je direct online in: Online Cursus Office 365.