Microsoft© 365 – Incompany Cursus

Onze Microsoft 365 (voorheen Office 365) cursus geven we ook op locatie. Bij bedrijven, organisaties en instellingen door heel Nederland.

Waarom een incompany Office 365 training?

Het voordeel van onze incompany Microsoft Office 365 training is dat het vaak veel voordeliger is dan een klassikale training. En scheelt het reistijd voor de deelnemers. Daarnaast zijn alle cursisten direct gelijktijdig getraind en hebben ze allemaal hetzelfde kennisniveau. Onze training wordt uiteraard afgestemd op dagelijkse werksituaties in jouw bedrijf. Hierdoor is de cursus zeer praktijkgericht en blijft de geleerde stof beter hangen.

Wat leer je tijdens de Microsoft 365 cursus?

De inhoud van de cursus wordt van tevoren afgestemd. En volledig op maat aangeboden. Enkele voorbeelden van leerdoelen zijn: leren werken met OneDrive, SharePoint, Groups en Planner. Het lesmateriaal wordt door ons verzorgd. Alle deelnemers ontvangen na afloop het officiële certificaat ‘Microsoft 365′ van SignOn.

Waarom SignOn ICT Trainingen+?

Wij zijn partner van Microsoft, hierdoor is onze training altijd 100% up-to-date. Onze trainers weten alle ins en outs rondom Microsoft 365 en zijn de experts op dit vakgebied. (Deze training wordt ook in het Engels gegeven). In 2018 zijn wij uitgeroepen tot de beste ICT opleider van Nederland. Onze deelnemers geven ons gemiddeld een 9,4.

Meer weten of vrijblijvende offerte ontvangen?

Vragen over de cursus of een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel 020 – 820 83 62, mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier. We horen graag van je!

CONTACTFORMULIER