fbpx

Ik ben op zoek naar

Is er voldoende parkeergelegenheid op de cursuslocatie in Rotterdam en wat is het tarief?

Wanneer je de training volgt op onze trainingslocatie BCN Rotterdam (Capelle ad IJssel), dan is er voldoende parkeergelegenheid. Bij BCN Rotterdam kun je gratis parkeren op ons eigen terrein.

Is er een oefenexamen beschikbaar voor de DA-100 training?

Nee er is (nog) geen officieel oefenexamen van Microsoft  beschikbaar voor de DA-100 training.

We organiseren een Power BI in-company maatwerk training. Welke installatie is er nodig op onze laptops?

De deelnemers dienen de meest recente versie van Power BI Desktop en een Power BI Account tot hun beschikking hebben. Dit hoeft geen pro licentie te zijn. U ontvangt een installatie document van SignOn, waarin wij de installatie uitleggen. Heeft u hulp nodig bij de installatie? Neem dan gerust contact met ons op.
Eén van onze Power BI specialisten helpt u graag verder!

Hoeveel voorkennis van Power Query, Kubusfuncties, de M-taal, Power Pivot en moeilijkere Dax-formules heb je nodig om de MOC 20779 training te kunnen volgen? Of leer je deze onderdelen in deze training?

De voorkennis hierin hoeft er nog niet te zijn, of niet intensief.

De training gaat er wel vanuit dat de deelnemers gevorderde Excel gebruikers zijn met ervaring met formules en draaitabellen.

Om het officiële Microsoft examen te doen adviseren we wel altijd mensen met minder ervaring na de training eerst een aantal weken intensief te oefenen. Het examen is pittig en vraagt veel parate kennis, en er is dan ook een tijdsdruk. Tijdens de training kunnen we ook advies geven over de verdere voorbereiding op het examen.

Is Power BI een geschikte tool om te gebruiken voor data uit Google Analytics?

Ja zeker. Power BI is een een zeer geschikte tool om te gebruiken in combinatie met Google Analytics. Power BI kan makkelijk data uit Google Analytics importeren en visualiseren. Of combineren met data uit andere bronnen zoals websites databases. Maar ook andere marketing gerelateerde bronnen, denk aan: MailChimp, Facebook of LinkedIn.

Ik heb mij ingeschreven voor de Power BI Desktop training. Heb ik een Power BI account nodig?

Wij verzoeken je uiterlijk een dag voor aanvang van de training een Power BI account aan te maken via: www.powerbi.com met je zakelijke e-mail adres. Dit hoeft geen Pro licentie te zijn. Tijdens de training werk je bij voorkeur met je eigen persoonlijke account.

.

 

 

Wat voor soort training heb ik nodig?

Wij adviseren je graag bij de keuze van je training. Sluiten jouw leerdoelen niet aan met je aantreft op de trainingspagina? Geen probleem! Wij bieden ook maatwerktrajecten aan. Wil je hierover meer informatie ontvangen? Dan kun je ons mailen via info@signon.nl of bellen op telefoonnummer 020 – 820 83 62.

Ik kan geen training vinden die aansluit bij mijn wensen. Wat moet ik doen?

Wij adviseren je graag! Sluiten jouw leerdoelen niet aan met wat je leest op de trainingspagina? Geen probleem! Wij bieden ook maatwerktrainingen aan. Wil je meer informatie? Dan kun je ons mailen via info@signon.nl of bellen op telefoonnummer 020 – 820 83 62.

Kan een training worden afgestemd op mijn praktijksituatie?

Ja. Naast trainingen met Open Inschrijving bieden we ook maatwerktrainingen aan. Dit zijn trainingen die volledig afgestemd zijn op jouw bedrijf, praktijksituatie en leerdoelen.

Wat is bij de trainingsprijs inbegrepen?

Bij al onze trainingen is de intake door de trainer, de voorbereiding, het lesmateriaal en de cursusruimte inbegrepen. Ook krijg je een evaluatierapportage. Bovendien kun je na de training een beroep doen op onze exclusieve nazorgservice. Verder zorgen wij voor een goede lunch, koffie, thee en frisdranken (bij Open Inschrijving).

Ik volg de training op locatie van SignOn, moet ik een eigen laptop meenemen?

Op onze cursuslocaties verzorgen we de trainingen in een computerlokaal met vaste PC’s of laptops. Je hoeft geen eigen laptop mee te nemen. Vind je het toch prettig om te trainen met je eigen laptop? Dat is geen enkel probleem! Vergeet je oplader en muis niet mee te nemen.  

Meer informatie nodig?

We helpen u graag verder