POWER BI

Wat is Power BI

Power BI is een suite van Microsoft met analytics die het mogelijk maakt om gegevens inzichtelijk te maken en inzichten te delen. Met Microsoft Power BI maakt u snel dashboards en rapporten en heeft u direct toegang tot alle belangrijke gegevens op elk apparaat. De inzichten komen tot leven in de Power BI dashboards die de belangrijkste statistieken op één plaats en real time weergeven.

Power BI Consultancy

Na het volgen van een van onze trainingen, kunnen wij u ook van dienst zijn met het assisteren, opzetten van uw data model. Wij hebben hiervoor een online consultancy in het leven geroepen. Deze dienst is speciaal ontwikkeld voor ex-deelnemers van onze Power BI-trainingen. Heeft u vragen? Onze experts bieden u snel en efficiënt online software support.

Kosten

Onze Power BI trainingen zijn inclusief alle lesmaterialen, een naslagwerk (pdf) en het officiële certificaat van SignOn. Bovendien kunnen cursisten die een training bij ons hebben gevolgd, een beroep doen op onze exclusieve nazorgservice. Er zijn dus geen bijkomende kosten achteraf.