Power BI cursus volgen vanuit huis of kantoor? Meld je dan snel aan voor onze Power BI Online Training.

Waarom een online Power BI training?

Wij zijn expert in Power BI trainingen. Deze geven wij het hele jaar door, in heel Nederland. Dit doen we klassikaal of in-company. Maar speciaal voor thuiswerkers bieden wij onze trainingen nu ook online aan d.m.v. een virtual classroom.

Hoe werkt het volgen van een online training?

Een online training Power BI is hetzelfde als een klassikale training. Alleen je kunt deze vanuit huis of kantoor volgen in een virtueel klaslokaal. En hebt dus direct contact met andere deelnemers en de Power BI trainer. Je bespaart op reistijd en kosten en je ontvangt hetzelfde lesmateriaal als bij een klassikale training. Wat heb je nodig? Een laptop of PC monitor (bij voorkeur minimaal 15 inch of groter) en een goede internetverbinding.

Voor beginners en gevorderden

Klik op een onderstaand op een cursus voor een overzicht van de trainingsdata en de inhoud van de cursus. Er staan maandelijks nieuwe cursussen gepland:
Power BI Training | Basis
Power BI Training | Advanced
Power BI Training | Expert

Wat vinden deelnemers?

“Ik had al ervaring met andere programma’s maar nog niet veel kennis van PowerBI. Mijn doelstelling was om o.a. data te visualiseren met behulp van Power BI. Ik heb gekozen voor SignOn, omdat ik deze cursus aangeboden kreeg vanuit ons bedrijf. SignOn heeft waargemaakt wat zij beloven. Dit was mijn eerste Online training en is mij heel goed bevallen. De trainer (Jeroen) kan meekijken op je scherm en ook het scherm overnemen. Jeroen nam goed de tijd voor alle cursisten, voldoende persoonlijke aandacht.”
John

“Power BI is uitgebreid en complex en om goed de basis te leren is twee dagen training zeker nodig. Fijn dag je na afloop van de training gebruik kan maken van support van de trainer en op verzoek wat extra oefenmateriaal kunt ontvangen. Maandelijks deelt SignOn korte video’s met de laatste updates van Power BI. Om uitgebreid DAX te leren heb ik al ingeschreven voor de Power BI Vervolg training. Jeroen is een enthousiaste trainer met veel kennis van Power BI.”
Richard

“Perfect geregeld, we trainden in een kleine groep. Voorafgaand aan de training heb ik een mail ontvangen met een link om toegang te krijgen in de Classroom. Doordat er voldoende pauzes worden ingelast is een dag Virtueel trainen heel goed te doen. Het lesmateriaal heb ik digitaal ontvangen voorafgaand aan de training. Het digitale naslagwerk is helder en duidelijk. Ik raad deze training in een Virtual Classroom zeker aan!”
Gerard

“Cursus in zijn geheel bijzonder goed. Mijn doel was om snel kennis op te doen van de mogelijkheden van Power BI. Dat is zeker gelukt. De trainer schakelde heel snel en wist heel goed zijn kennis en ervaringen aan ons over te brengen. Hij gebruikte praktijkvoorbeelden, was duidelijk up-to-date met nieuwste functionaliteit van Power BI en gaf zeer bruikbare relevante oefeningen.”
Lidwine

Waarom SignOn ICT Trainingen+

Wij zijn uitgeroepen tot beste ICT opleider. Cursisten beoordelen ons met een 9,4/10. Wij zijn een PE-erkende opleider en CEDEO gecertificeerd. Daarnaast zijn wij partner van Microsoft©. Bekijk reviews over onze trainingen. Wij geven klassikale Power BI trainingen in Zwolle, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Op zoek naar een Power BI consultant?