Power BI cursus volgen vanuit huis of kantoor? Meld je dan snel aan voor onze Power BI Online Training.

Waarom een online Power BI training?

Wij zijn expert in Power BI trainingen. Deze geven wij het hele jaar door, in heel Nederland. Dit doen we klassikaal of in-company. Maar speciaal voor thuiswerkers bieden wij onze trainingen nu ook online aan d.m.v. een virtual classroom.

Hoe werkt het volgen van een online training?

Een online training Power BI is hetzelfde als een klassikale training. Alleen je kunt deze vanuit huis of kantoor volgen in een virtueel klaslokaal. En hebt dus direct contact met andere deelnemers en de Power BI trainer. Je bespaart op reistijd en kosten en je ontvangt hetzelfde lesmateriaal als bij een klassikale training. Wat heb je nodig? Een laptop of PC monitor (bij voorkeur minimaal 15 inch of groter) en een goede internetverbinding.

Voor beginners en gevorderden

Klik op een onderstaand op een cursus voor een overzicht van de trainingsdata en de inhoud van de cursus. Er staan maandelijks nieuwe cursussen gepland:
Power BI Training | Desktop & Online (Level I)
Power BI Desktop en Online Advanced + DAX
(Je ontvangt nu 20% korting op deze trainingen, lees meer hierover op de trainingspagina’s)

Wat vinden deelnemers?

“Perfect geregeld, we trainden in een kleine groep. Voorafgaand aan de training heb ik een mail ontvangen met een link om toegang te krijgen in de Classroom. Doordat er voldoende pauzes worden ingelast is een dag Virtueel trainen heel goed te doen. Het lesmateriaal heb ik digitaal ontvangen voorafgaand aan de training. Het digitale naslagwerk is helder en duidelijk. Ik raad deze training in een Virtual Classroom zeker aan!”
Gerard

“Cursus in zijn geheel bijzonder goed. Mijn doel was om snel kennis op te doen van de mogelijkheden van Power BI. Dat is zeker gelukt. De trainer schakelde heel snel en wist heel goed zijn kennis en ervaringen aan ons over te brengen. Hij gebruikte praktijkvoorbeelden, was duidelijk up-to-date met nieuwste functionaliteit van Power BI en gaf zeer bruikbare relevante oefeningen.”
Lidwine

Waarom SignOn ICT Trainingen+

Wij zijn uitgeroepen tot beste ICT opleider. Cursisten beoordelen ons met een 9,4/10. Wij zijn een PE-erkende opleider en CEDEO gecertificeerd. Daarnaast zijn wij partner van Microsoft©. Bekijk reviews over onze trainingen.