29

jun 21

Trainingen voor Financial controllers

Trainingen voor Financial controllers

Bespaar tijd als financial controller

Bij SignOn geloven we dat ICT jouw dagelijks werk makkelijker kan maken. Dat je met minder inspanningen betere resultaten kan boeken. Zeker wanneer je als financial controller met veel data te maken hebt. Je kunt behoorlijke tijdswinst boeken door de software het werk voor je te laten doen. Ontdek welke trainingen voor jou interessant zijn!

Data is te groot en teveel voor Excel

Je weet het nog goed: vroeger knoopte je de data eenvoudig aan elkaar in Excel, maar tegenwoordig is dat niet zo simpel meer. Je hebt te maken met bakken aan data, teveel en te groot voor Excel. Je analyses en voorspellingen kosten teveel tijd en de kleinste fout kan grote gevolgen hebben. Gebruikmaken van de juiste tools bespaart je niet alleen veel tijd, je weet ook zeker dat jouw gegevens kloppen.

Houd controle over je data met Power BI

Met Power BI houd jij de controle over je data. Bij SignOn vind je altijd de Power BI training die jou verder helpt: of je nu beginner bent, enige ervaring met BI-tools hebt of een expert bent. Het Power BI platform ontwikkelt zich namelijk razendsnel en onze Microsoft Certified Trainers volgen de ontwikkelingen op de voet.

Zo weet je zeker dat jij in iedere training aan de slag gaat met de nieuwste mogelijkheden van het platform. Maar ook als je jouw training succesvol hebt afgerond, houdt SignOn je op de hoogte van nieuwe functies binnen het Power BI-platform.

Bekijk welke Power BI training bij jouw kennis past

Excel biedt oneindig veel functionaliteiten

Is de hoeveelheid data in jouw dagelijkse workload nog prima te behappen via Excel, maar heb je het gevoel dat je er eigenlijk veel meer mee zou kunnen? Dat kan kloppen. Excel biedt je namelijk oneindig veel functionaliteiten. Veel daarvan zijn voor de hand liggend, zoals de basisfuncties en formules. Maar er is nog zoveel méér mogelijk met Excel.

Wil jij je bestaande kennis opfrissen en aanvullen met alle mogelijkheden die Excel in zich heeft voor financials? Zodat je je hand er niet meer voor omdraait als je gevraagd wordt om analyses per vestiging aan te leveren, of de toekomstige waarde van een product te berekenen? Dan ben je bij SignOn aan het juiste adres!

Breid je Excel-kennis uit, bekijk trainingen

Online, klassikaal of in company?

Bij SignOn kies je zélf welke manier van opleiden het beste bij jou past. Vind je het heerlijk om vanuit je eigen omgeving een training te volgen of mis je juist het persoonlijke contact met vakgenoten? Je kunt bij ons kiezen of je jouw training online volgt of juist klassikaal. Of misschien is Blended Learning écht iets voor jou? Wat je ook kiest: we staan tijdens de training zoveel mogelijk stil bij jouw praktijksituatie.

Of vind je het fijn om direct met collega’s aan de slag te gaan zodat je het geleerde samen in de praktijk kunt brengen? Dan is een maatwerk incompany training de perfecte match! Daarbij kunnen we nog beter inzoomen op jullie dagelijkse praktijk en ook jullie eigen data integreren in de training.

SignOn helpt je te voldoen aan je PE-verplichting

De trainingen van SignOn zijn geaccrediteerd door NBA, de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants. Daardoor weet je zeker dat een training van SignOn voldoet aan de eisen die de NBA aan opleidingen stelt én kun je onze trainingen toevoegen aan je nieuwe PE-portfolio.

Bespreek jouw mogelijkheden

Twijfel je nog welke training het beste bij jou past? Of weet je niet welk niveau training je moet kiezen? Geen zorgen: we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op voor advies!