29

jul 19

5 redenen waarom jij niet zonder Power BI kunt

5 redenen waarom jij niet zonder Power BI kunt

Power BI helpt om inzicht te krijgen in de bedrijfsprocessen van je organisatie. Maar ook in de omzet, de uren- en klanteninzet en nog veel meer. We hebben nog 5 redenen op een rijtje gezet om je te overtuigen dat Power BI onmisbaar is.

1.Power BI koppelt datastromen aaneen!

Organisaties worden steeds complexer. Afzonderlijke rapporten over uren, productiestromen of menseninzet voldoen niet meer. Met Power BI koppel je die data aan elkaar, wordt het inzichtelijk, is alles up-to-date en kun je prognoses maken en concrete bedrijfsbeslissingen nemen.

2. Altijd, overal up-to-date en realtime info!

Dankzij Power BI heb je elk moment van de dag inzicht in je bedrijfsvoering. En of je nu op de desktop de nieuwste realtime resultaten bekijkt of je tablet gebruikt: het kan allemaal! Zelfs op je smartphone zijn de visualisaties goed leesbaar.

3. Makkelijk te gebruiken!

Na het volgen van de training Power BI Basis kun je binnen vijf minuten met hulp van verschillende databronnen een beknopte rapportage maken. Weer vijf minuten later staat die op internet en kun je die met je collega’s delen. Zelf gedaan! Lekker efficiΓ«nt dus!

4. Community zorgt voor continue verbetering!

De functionaliteiten en toepassingen van Power BI veranderen steeds. Dat komt omdat je als Power BI-gebruiker suggesties kunt aandragen voor de verbetering van de software. Daarom wordt Power BI steeds beter in gebruik.

5. Power BI is gratis!

Niet onbelangrijk: de prijs. Nou daar hoeft het bij Power BI niet op te blijven hangen. De gratis versie kent al heel veel mogelijkheden. Wil je toch meer, dan kun je twee maanden lang de Power BI Pro-versie uitproberen. Na die proefperiode kost het tussen de 8 en 9 euro per maand.

Meer weten?

Wil je meer informatie over Power BI en onze trainingen? Mail naar SignOn of check de eerstvolgende cursusdata bij jou in de buurt: