09

dec 15

SAP Basis cursus nu ook in Rotterdam en Zwolle

SAP Basis cursusDe SAP Basis cursus van SignOn nu ook in Rotterdam en Zwolle

Sinds jaren verzorgt SignOn de SAP Basis cursus op onze cursuslocatie in Utrecht (gratis parkeren). Vanwege de grote interesse van cursisten ook uit andere regioโ€™s, verzorgen we vanaf heden de SAP Basis cursus ook op onze cursuslocaties in Rotterdam/ Capelle ad IJssel (gratis parkeren)  en Zwolle (gratis parkeren).

Wil je een gedegen basis leggen voor het gebruik van alle bekende SAP Modules ?  Schrijf je dan direct in!
De SAP basis training is zo opgezet dat je aan het eind van de cursus weet wat SAP is en welke mogelijkheden het biedt, hoe je aan- en uitlogt, wat transacties zijn, werken met favorieten, afdrukken en jobs, orders en boekhouding, gegevens zoekt en persoonlijke instellingen.

Cursisten beoordeling: 8.8!

Lees hier de ervaringen van onze cursisten die al eerder de SAP Basis cursus hebben gevolgd bij SignOn. Deze cursus wordt maar liefst beoordeeld met en 8.8!

Direct inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de SAP Basis cursus via het inschijfformulier.

Doelgroep

De cursus SAP Basis is voor iedereen die met SAP gaat werken in de gebieden logistiek, verkoop, magazijn beheer, onderhoud, financiรซn en/of personeelsadministratie. Je hebt geen of minimale kennis van en werkervaring in SAP. De cursus is ook voor als je werkzoekende bent en je kansen wilt vergroten op een nieuwe baan waar kennis van SAP een must is!

Inhoud

De inhoud van deze training kun je  hier bekijken. Tijdens deze training SAP basis zullen o.a. de organisatie en structuren van SAP, het zoeken van gegevens, de persoonlijke gegevens, efficiรซnter gebruik  d.m.v. favorieten, scherm lay-out en rapportages behandeld worden.

Wanneer je vragen of advies wilt over de SAP Basis cursus! Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch: 020 โ€“ 820 83 62 of per email: [email protected]