30

aug 17

Power BI Desktop cursus Utrecht, 5 en 12 september โ€™17

Power BI leren in 2 dagen ?

Wij verzorgen de Power BI Desktop cursus op onze cursuslocatie in Utrecht (Business Centre Nederland, gratis parkeren!).

Power BI Desktop cursus op 5 en 12 september a.s.

Op 5 en 12 september a.s. organiseren we de tweedaagse klassikale cursus op onze cursuslocatie in Utrecht.

Uitstekend beoordeeld, 9,6/10

Lees gerust de ervaringen van cursisten, die al eerder een cursus hebben gevolgd bij SignOn op de onafhankelijke opleidingen vergelijkingssite Springest.
Met een gemiddeld cijfer van 9,6/10 (gebaseerd op 11 geverifieerde beoordelingen) weet u dat u een goede keuze maakt, wanneer u kiest voor de klassikale Power Bi Dekstop cursus van SignOn!!

De beste cursuslocaties

SignOn verzorgt de Power BI Desktop cursus op een cursuslocatie van topkwaliteit van Business Centre Nederland (BCN) in Utrecht. Met alle state-of-the-art techniek, catering, bereikbaarheid en parkeergelegenheid die daarbij horenIn de lunchpauze kunt u een heerlijk lunch buffet verwachten, met onder andere brood, salades, soep en snacks. Ook koffie, thee en koude dranken staan voor u klaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Direct inschrijven

Er zijn nog plaatsen beschikbaar, u kunt zich direct inschrijven via deze link.

Wanneer u vragen heeft, een offerte op maat wilt ontvangen of direct wilt inschrijven, neemt u dan gerust contact met ons op via [email protected]l of telefonisch via 020-820 83 62.
Wij helpen u graag verder!