16

feb 15

Microsoft OneDrive for Business komt naar de Mac en iOS apparaten

OneDrive voor verschillende apparaten

Microsoft OneDrive for Business komt naar de Mac en iOS apparaten

Ook voor Apple gebruikers wordt het binnenkort mogelijk om bestanden te openen en te beheren met Microsoft OneDrive for Business.

Microsoft heeft een bijgewerkte Microsoft OneDrive app voor iOS uitgebracht, die toegang tot persoonlijke en zakelijke opslag biedt.

Naar aanleiding van alle feedback van Mac-gebruikers is het nu mogelijk om gemakkelijk toegang te krijgen tot de Microsoft OneDrive for Business. Bestanden kunnen zowel on-line en off-line gebruikt worden. Er is ook een preview van Microsoft OneDrive for Business for Mac beschikbaar, die op een eenvoudige en veilige manier het beheren en synchroniseren van uw bestanden via de vertrouwde Finder biedt.

Microsoft OneDrive for Business Mac sync client Preview

U kunt de iOS-app downloaden uit de App Store , en de Mac-sync client Preview via het Microsoft Download Center . Voor verdere details kunt u een kijkje nemen op de Microsoft OneDrive blog .

Bekijk hier de presentatie Microsoft OneDrive for Business komt naar de Mac en iOS apparaten

Als u deze Apps in actie wilt zien, plus meer details van de nieuwe functies die binnenkort beschikbaar zijn voor Microsoft OneDrive voor Business, bekijk dan de Office Mechanics presentatie.