Geautoriseerde MOC Trainingen

Microsoft© biedt diverse Microsoft Official Courses (MOC). Dit zijn geautoriseerde Microsoft trainingen die je kunt afsluiten met een officieel Microsoft examen. Deze trainingen worden gegeven door onze ervaren Microsoft Certified Trainers (MCT). En kunnen klassikaal, online of in-company (op locatie) plaatsvinden. Je hebt de keuze uit de volgende MOC-trainingen.

MOC Trainingen

MOC PL-900 | Microsoft Power Platform Fundamentals
MOC DA-100 | Analyzing Data with Power BI

Wat zijn Microsoft Official Courses (MOC)?

MOC (Microsoft Official Courses) trainingen zijn door Microsoft ontwikkelde trainingen. Ze zijn de ideale en officiële voorbereiding op de Microsoft examens. Na het volgen van deze trainingen werk je sneller en efficiënter met de verschillende Microsoft programma’s. Een Microsoft certificaat toont jouw kennis aan en is een waardevolle toevoeging op je CV.

Inhoud van de training

De examens worden in het Engels afgenomen. Om jouw slagingskans bij het examen te vergroten is de cursus ook volledig Engelstalig. De training is een combinatie van behandeling van de stof uit het cursusboek, demonstraties van de trainer en zelf hands-on aan de slag gaan. Door direct zelf aan de slag te gaan met de theorie blijft de lesstof beter hangen. Hiervan profiteer je tijdens het examen, maar ook in je dagelijkse werkzaamheden.