Microsoft Official Courseware Trainingen

 

SignOn biedt diverse Microsoft Official Courses (MOC’s). Dit zijn geautoriseerde Microsoft trainingen die je kunt afsluiten met een officieel Microsoft examen. Deze trainingen worden gegeven door onze ervaren Microsoft Certified Trainers (MCT). En kunnen klassikaal, online of in-company (op locatie) plaatsvinden. Je hebt de keuze uit de volgende MOC-trainingen.

Microsoft Official Courseware (MOC) Trainingen

 

Power Platform

Bekijk hier al onze Power Platform trainingen.

 

MOC PL-900 | Microsoft Power Platform FundamentalsMicrosoft Power Platform Fundamentals (PL-900)

 

Analyzing Data with Power BI (DA-100)

 

 

Azure

Bekijk hier al onze Azure trainingen.

Microsoft Azure Fundamentals AZ-900T01 (1 Day)  Microsoft Azure AI Fundamentals (AI-900T01) 1 dag zonder hands-on labs

 

microsoft azure ai fundamentals training Microsoft Azure AI Fundamentals (AI-900) 2 dagen met trainer directed hands-on labs

 

Microsoft Azure Fundamentals AZ-900

Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900)

 

Microsoft Azure Data Fundamentals DP-900

Microsoft Azure Data Fundamentals (DP-900)

 

 

Wat zijn Microsoft Official Courses (MOC)?

MOC (Microsoft Official Courseware) trainingen zijn door Microsoft ontwikkelde trainingen. Ze zijn de ideale en officiële voorbereiding op de Microsoft examens. Na het volgen van deze trainingen werk je sneller en efficiënter met de verschillende Microsoft programma’s. Een Microsoft certificaat toont jouw kennis aan en is een waardevolle toevoeging op jouw CV.

Training en Examen

De examens worden in het Engels afgenomen. Om jouw slagingskans bij het examen te vergroten wordt de training doorgaans in het Engels gegeven. De training is een combinatie van behandeling van de stof uit de Microsoft Official Courseware, demonstraties van de trainer en zelf hands-on aan de slag gaan. Door direct zelf aan de slag te gaan met de theorie blijft de lesstof beter hangen. Hiervan profiteer je tijdens het examen, maar ook in je dagelijkse werkzaamheden.

Microsoft Partner – Silver Data Analytics

SignOn is Microsoft Partner – Silver Data Analytics. Dit geeft aan dat wij altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken op het gebied van Microsoft Power BI en Big Data. Tevens onderschrijft het ons hoge niveau van kennis en vaardigheden.