11

nov 20

SignOn ICT Trainingen+ behaalt Silver Data Analytics status in Microsoft Partner Network

SignOn ICT Trainingen+ behaalt Silver Data Analytics status in Microsoft Partner Network

Wij zijn trots aan te kondigen dat SignOn ICT Trainingen+ de status Silver Data Analytics heeft behaald in het Microsoft Partner Network. Bij SignOn heeft kennis een zeer hoge prioriteit. Om deze status te behalen, hebben we een reeks strenge tests doorlopen om onze technologische expertise te bewijzen. Deze tests bestaan uit een aantal examens en assessments.

Dat we deze competentie hebben bereikt, betekent dat onze vaardigheden en prestaties van een hoog niveau zijn. We hebben laten zien volledig op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken op het gebied van Microsoft Power BI, Big Data en wat we ermee kunnen doen in jouw bedrijf.

Al onze trainers zijn gecertificeerd. Als onderdeel van dit certificeringsproces heeft SignOn ICT Trainingen+ de nieuwste technologie van Microsoft op het gebied van data-analyse & Power Platform getest en toegepast.

Microsoft Certified TrainerMicrosoft (MCSA, MCSE, MCDA & MCT) gecertificeerd
Onze Power BI consultants zijn expert in hun vakgebied en beschikken over meer dan 10 jaar ervaring. Ze zijn gecertificeerd volgens de voorwaarden van Microsoft waaronder MCSA โ€“ BI Reporting, MCSE โ€“ Data Management and Analytics, MCDA โ€“ Data Analyst Associate en MCT โ€“ Microsoft Certified Trainer.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of bel ons op 020 โ€“ 820 83 62.