13

dec 16

Beste opleider van Nederland

Dit jaar wordt voor de vierde keer de Beste Opleider van Nederland Verkiezing gehouden. Alle personeelsopleiders, trainingsinstituten en trainers van Nederland komen in aanmerking voor deze prestigieuze prijs in รฉรฉn of meerdere categorieรซn.De

De initiatiefnemer van de verkiezing is Springest. Springest heeft inmiddels meer dan 63.000 ervaringen verzameld van oud-cursisten van duizenden opleiders in Nederland. Tijdens de verkiezing worden opleiders die in dat jaar door cursisten als beste zijn beoordeeld, beloond met de titel Beste Opleider van Nederland in verschillende categorieรซn.

Beste opleider van Nederland 2016

SignOn zal dit jaar meedoen aan deze verkiezing.ย  Opleiders en trainers worden door middel van een cijfer en het aantal ervaringen beoordeeld. De opleider met de beste relatieve beoordeling mag zich โ€˜Dรฉ Beste Opleider van Nederland 2016โ€™ noemen! De uitslag is op woensdagavond 14 december. Heel spannend, want we staan nu al in de top 5 van beste opleiders van Nederland 2016ย in de categorie Automatisering & ICT!

Heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring met de trainingen en cursussen van SignOn!