22

jun 21

Trainingen voor je medewerkers? Die vind je bij SignOn!

Trainingen voor je medewerkers? Die vind je bij SignOn!

Kies de juiste training voor je medewerkers

Door automatisering en digitalisering verandert de manier waarop we werken. En daarmee ook de taken die we uitvoeren en de vaardigheden die we daarvoor nodig hebben. De kennis die medewerkers tijdens hun opleiding opdeden, is vaak al achterhaald op het moment dat zij zich een paar jaar op de arbeidsmarkt bevinden. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers binnen jouw organisatie niet alleen efficiënt en met plezier hun werk kunnen doen, maar ook voldoende veerkracht hebben in een continu veranderende werkomgeving?

Microsoft trainingen bij SignOn

Merk jij dat de medewerkers binnen jouw organisatie moeite hebben alle ontwikkelingen bij te houden? Struikelen ze bijvoorbeeld over het gebruik van Microsoft Teams, lopen ze te stuntelen met Excel of halen ze niet het maximale uit Outlook?

Bij SignOn bieden we trainingen voor het volledige Microsoft Office pakket. En door de kennistest die de deelnemers vooraf afleggen, weet je zeker dat ze op het juiste niveau beginnen.

Maar we gaan verder dan alleen het Office pakket: ook voor het Microsoft Power Platform bieden we trainingen die uitstekend worden beoordeeld door de deelnemers.

Ontdek onze Microsoft Office trainingen zoals de Microsoft Teams Training of bekijk onze Power Platform trainingen.

Trainingen voor een specifiek vakgebied?

Naast een uitgebreid scala aan Microsoft-trainingen, kan SignOn ook vakgebied-specifieke trainingen aanbieden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan trainingen voor IT-professionals op het gebied van Cisco, Citrix of AWS.

Kies de trainingsvorm die bij jouw medewerkers past

De ene organisatie is de ander niet. Dat beseffen wij bij SignOn als geen ander. Waar sommige organisaties de behoefte hebben enkele werknemers een training te laten volgen, is het voor andere praktischer om een volledige afdeling bij te scholen.

Daarom biedt SignOn naast klassikale of online trainingen met open inschrijving óók in company maatwerk trainingen aan. Deze stemmen wij dan volledig af op jullie wensen én het kennisniveau van jouw collega’s. Een bijkomend voordeel is, dat er tijdens de training gewerkt kan worden met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Zo kunnen zij hun nieuw opgedane kennis direct in de praktijk brengen, waardoor het beter beklijft.

Meer informatie?

Natuurlijk zet je als HR-professional opleiden strategisch in. Het is een belangrijk deel van je personeelsbeleid. Je wilt namelijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Niet alleen om hun werk nu goed uit te voeren, maar ook in de toekomst. Daarom denkt SignOn graag met je mee bij het kiezen of vormgeven van de juiste trainingen voor jouw organisatie. Wil je een keer met ons sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!