Incompany Power BI cursus

Wij geven niet alleen klassikale Power BI trainingen, maar geven ook trainingen op locatie. Dit zijn onze incompany cursussen en deze geven wij het hele jaar door bij veel bedrijven en organisaties door heel Nederland.

Het voordeel van een incompany training is dat het reistijd scheelt voor medewerkers. Daarnaast  zijn alle medewerkers in een keer getraind en hebben allemaal hetzelfde kennisniveau van Microsoft Power BI. En de cursus kan worden afgestemd op situaties in het bedrijf en op maat worden gemaakt. Daarnaast is een incompany cursus vaak ook nog eens voordeliger.

Wat zeggen anderen?

“De kennis en kunde rond PowerBI in de organisatie is enorm verbreed. Doordat we de training inhouse hebben uitgevoerd en daarbij gemengde groepen hebben samengesteld (data professionals, ICT-ers, controllers en de business) hebben we niet alleen aan individuele kennisopbouw gedaan maar hebben we ook stappen gezet op het gebied van samenwerking en het gebruik van inzicht in data bij ieders werkzaamheden.”
Rindert Bul – HVC Groep (Teamleider Data Management & Rapportage)

Waarom SignOn ICT Trainingen+?

Wij geven het hele jaar door Power BI trainingen. Onze training Power BI Desktop & Online is geaccrediteerd door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Met deze training kunnen 12 PE-punten worden behaald. De training kan ook in het Engels worden gegeven. Wij werken met gespecialiseerde trainers, die gek zijn van Power BI. Zij weten alle ins en outs over dit programma.

In 2018 is SignOn uitgeroepen tot beste opleider van Nederland. Onze deelnemers geven ons een 9,4/10 beoordeling. Wij zijn partner van Microsoft.

Meer informatie of vrijblijvende offerte?

Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag. Bel 020 – 820 83 62, mail naar info@signon.nl of gebruik ons contactformulier.