incompany

Incompany Power BI cursus

Wij geven niet alleen klassikale Power BI trainingen, maar geven ook trainingen op locatie. Dit zijn onze incompany cursussen en deze geven wij het hele jaar door bij veel bedrijven en organisaties door heel Nederland. De trainingen worden in het Nederlands, Engels of Duits gegeven.

Voordelen van een incompany training

Een inhouse Power BI training biedt veel voordelen, enkele voordelen op een rij:

  • Alle medewerkers in 1 keer tegelijkertijd getraind
  • Alle medewerkers hebben na afloop hetzelfde kennisniveau van Microsoft Power BI
  • De cursus wordt op maat gemaakt en afgestemd op werksituaties in het bedrijf
  • Er kan worden gewerkt met bedrijfsdata zodat de training relevanter wordt
  • Een incompany cursus is vaak veel voordeliger
  • Het scheelt reistijd voor medewerkers
  • Kies zelf een tijdstip en locatie die u uitkomt

Wat zeggen anderen?

“De kennis en kunde rond PowerBI in de organisatie is enorm verbreed. Doordat we de training inhouse hebben uitgevoerd en daarbij gemengde groepen hebben samengesteld (data professionals, ICT-ers, controllers en de business) hebben we niet alleen aan individuele kennisopbouw gedaan maar hebben we ook stappen gezet op het gebied van samenwerking en het gebruik van inzicht in data bij ieders werkzaamheden.”
Rindert Bul – HVC Groep (Teamleider Data Management & Rapportage)

“Daarom organiseer ik nu samen met SignOn nóg een training Power BI. Die training is incompany en dan werken we ook tijdens de training met onze eigen data. Die is over het algemeen minder ‘perfect’ dan de data waarmee je bij trainingen met een open inschrijving werkt. Daardoor leren we dan ook direct hoe we daarmee om moeten gaan en wordt de kennis die we opdoen nog praktischer toepasbaar.” Lees hier het hele interview.
Wout Poorterman – KroeseWevers Accountants en Adviseurs

Waarom SignOn ICT Trainingen+?

Wij geven het hele jaar door Power BI trainingen. Deze worden gegeven door gespecialiseerde MCT (Microsoft Certified Trainers), die gek zijn van Power BI. Zij weten alle ins en outs over dit programma.

Daarnaast zijn wij Microsoft Silver partner. Wij laten hiermee zien volledig op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken op het gebied van Microsoft Power BI en Big Data.

Heeft een deelnemer na de cursus nog vragen? Dan kan deze gebruik maken van onze exclusieve nazorgservice. En vragen stellen aan de Power BI trainer.

Power BI training op maat

Het voordeel van een inhouse training is dat wij deze afstemmen op de (hulp)vraag, behoefte en niveau van jouw bedrijf of organisatie. Tijdens de training kan er gewerkt worden met data uit de organisatie. Hierdoor wordt de training relevanter en kan het geleerde direct in de werkpraktijk worden toegepast. Naast praktische voordelen levert een incompany cursus ook financiële voordelen op. Want, afhankelijk van het aantal deelnemers, kan de korting oplopen tot 50% t.o.v. deelname aan een klassikale training. Een incompany Power BI cursus is vaak al een aantrekkelijk alternatief vanaf 5 of 6 deelnemers, afhankelijk van de training.

Toch liever een klassikale cursus volgen? Bekijk onze Power BI cursussen op verschillende niveaus: Basis, Advanced en Expert.

Meer informatie of vrijblijvende offerte?

Benieuwd naar de mogelijkheden, heb je nog vragen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag. Bel 020 – 820 83 62, mail naar [email protected] of gebruik ons contactformulier.