24

sep 20

Uniek in Nederland: Power Bi Expert training

Uniek in Nederland: Power Bi Expert training

Wij geven 2 Power BI trainingen namelijk een Power BI Basis training en een Power BI Advanced training. Na het volgen van de 2 trainingen kregen wij van deelnemers steeds vaker de vraag of er een vervolg-cursus beschikbaar was. Er ontstond steeds meer behoefte aan een next-level Power BI training. Voor Power BI experts die de Advanced training al achter de rug hadden.

Daarom introduceren wij als eerste opleider in Nederland de: Power BI Expert training.

Power BI Expert training ontwikkeld samen met cursisten

Een nieuwe training ontwikkelen doen we niet alleen. Dat kan alleen met oud-deelnemers van onze Power BI trainingen. We hebben in kaart gebracht waar zij behoefte aan hadden: welke kennis, vaardigheden en op welke wijze men het fijnste traint en de lesstof het beste opneemt.

Uniek in Nederland

Na vele uren, dagen en weken keihard werken is gisteren de officiële kick-off geweest van deze nieuwe training. En zijn wij officieel de eerste opleider in Nederland met een Power BI training speciaal voor Power BI experts. De training kan op 3 manier worden gevolgd: online, klassikaal en incompany.

Wat vinden deelnemers van de Power BI Expert training?

“Ik heb deze training gevolgd om verdere verdieping van de kennis van Power BI op te doen en met name de complexere vraagstukken beantwoord te krijgen. Het voordeel is dat de trainer dicht op de ontwikkelingen van Power BI zit en zijn kennis paraat heeft. SignOn is een club die professioneel overkomt, aanpakt en organiseert. De interactie met de trainers is heel goed en de trainers zijn heel toegankelijk”
John

“De training sloot aan bij wat ik zocht. Na de Advanced training nog extra diepgang en de meer gecompliceerde zaken de revue te laten passeren, zodat je dat een keer gezien hebt. Na de advanced cursus loop je tegen dingen aan, dat zijn de uitzonderingen en denk je: hoe moet ik dat nou oplossen ? Jeroen heeft dan verder geholpen. Voor mij was het maken van Visuals in Level I en Advanced geen probleem. Maar juist aan de achterkant, de voeding van de Visuals om dit op een goede manier neer te zetten, zodat een andere gebruiker er zorgeloos mee kan werken.”
Edwin

“Ik heb de training Online gevolgd, ideaal dat het kan! Je kunt beter concentreren, de voorbeelden van de trainer worden gedeeld op het scherm en de trainer kan meekijken op jouw beeldscherm. Het is een klassikale, hands-on training gelijk aan een fysieke training”
Wout

Geaccrediteerd door NBA

Ook onze Power BI Expert training is geaccrediteerd door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Hierdoor behaal je na deelname 12 PE-punten.

Microsoft Certified Trainers

Onze trainers zijn gedreven en echte Power BI vak-idioten. En zijn tevens officiële Microsoft Certified Trainers. De lesstof tijdens de cursussen is actueel en behandelt de laatste nieuwe functies binnen Power BI.