Fabric

Microsoft heeft in 2023 de komst van Fabric aangekondigd. En noemt dit zelf de belangrijkste productintroductie op het gebied van data sinds de lancering van de SQL-server in 1989. Dat geeft aan hoe belangrijk Fabric is en gaat worden voor Microsoft en haar gebruikers.

Wil je aan de slag met Fabric? Volg dan een van de Microsoft Fabric-cursussen in Utrecht. Je leert in deze trainingen alles over Fabric. Daarnaast zijn deze trainingen de beste voorbereiding op het bijbehorende examen. Na het succesvol afleggen van het examen beschik je over een Microsoft certificaat. Microsoft certificeringen zijn een waardevolle aanvulling op je CV.

Overzicht van Microsoft Fabric trainingen in Utrecht

Onderstaande Fabric cursussen kan je volgen in Utrecht:

Microsoft Fabric leren in het Nederlands of Engels

Onze Fabric-trainingen zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels. Een Fabric-cursus in een andere taal? Of staat er bij de trainingsdata geen training bij in de door jou gewenste taal? Wij geven deze trainingen ook incompany. Incompany trainingen worden op maat gemaakt, toegespitst op jouw organisatie in Utrecht of omgeving.

Trainingslocatie in Nieuwegein

Onze trainingslocatie in Nieuwegein (vlakbij Utrecht) is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto, vanwege de ligging nabij de snelwegen A2, A12 en A27. Je kunt er gratis parkeren en wij zorgen voor een heerlijke lunch.

Goed om te weten

  • Fabric trainingen zijn ook beschikbaar als incompany/maatwerk training
  • De trainingen worden gegeven door Microsoft Certified Trainers (MCT)
  • SignOn is CEDEO gecertificeerd
  • Gratis parkeren bij de trainingslocatie in Utrecht
  • Inclusief lunch

Vragen of meer informatie?

Heb je meer informatie of advies nodig over welke cursus past bij jouw kennisniveau, ervaring en verwachtingen? Neem contact met ons op, wij adviseren je graag