15

dec 21

Hybride trainingen bij SignOn ICT Trainingen+

Hybride trainingen bij SignOn ICT Trainingen+

Nieuw bij SignOn: hybride trainingen

Het coronavirus stelt ons allemaal voor de nodige uitdagingen. Niet alleen in de privésfeer, maar ook in de manier waarop we werken én hoe we leren en trainingen volgen. Bij SignOn ICT Trainingen+ zijn we ons daar enorm bewust van en proberen we telkens weer nieuwe manieren te bedenken om zoveel mogelijk trainingen ‘normaal’ door te laten gaan. Daar zijn onze Blended Learning en Virtual Classrooms goede voorbeelden van. Of onze gratis Switchgarantie. Vanaf nu kunnen we daar ook hybride trainingen aan toevoegen.

Wat zijn hybride trainingen?

Bij een hybride training is een deel van de deelnemers fysiek op een van onze trainingslocaties aanwezig. Anderen kunnen via hun eigen computer thuis de training volgen. Ook wanneer je de training vanuit huis doet, heb je interactie met de trainer en worden vragen die je hebt gewoon beantwoord. Op die manier volg je exact dezelfde training als de andere deelnemers én op hetzelfde moment, zonder in nauw contact met anderen te komen.

“Dat is bijvoorbeeld handig als je corona-gerelateerde klachten hebt”, vertelt Eveline Kinsbergen. “Normaal gesproken zou je dan de training af moeten zeggen en op een later moment volgen. Die keuze hoef je nu niet meer te maken.

Als jij je goed genoeg voelt om online aan te sluiten bij de training dan kan dat. Inmiddels hebben we voldoende ervaring met dit systeem opgedaan om vol vertrouwen te kunnen zeggen dat het wérkt. En ook cursisten geven aan dat de trainingen op deze manier prima te doen zijn. Het vraagt natuurlijk wel wat meer van onze trainers, maar zij zetten die extra stap graag!

Maar hybride trainingen kun je ook inzetten als je niet ziek bent. Wanneer jouw organisatie verschillende vestigingen heeft en je een incompany training wilt aanbieden, maar niet iedereen naar een centrale locatie kan komen, bijvoorbeeld. Ook in dat soort situaties kan hybride trainen echt uitkomst bieden.”

Toch liever helemaal switchen?

Uiteraard is het bij SignOn ook nog steeds mogelijk om gebruik te maken van onze gratis Switchgarantie. Dus als je gezondheid het niet toelaat dat je actief deelneemt aan de training, of je om een andere reden niet kunt deelnemen, dan kun je nog steeds kiezen voor een andere lesvorm zoals Blended Learning of via Virtual Classrooms. Ongeacht wat het beste bij jou en jouw situatie past: de kwaliteit van onze trainingen is hoe dan ook hoog!