EXCEL

Excel cursus in Utrecht

In Utrecht geven wij Excel cursussen op 2 niveaus, namelijk voor: beginners en gevorderden.

Deze worden ervaren Excel docenten met praktijkervaring. Het zijn experts op het gebied van Excel. Dit programma kent voor hen geen geheimen. Onze cursussen ontvangen een gemiddelde beoordeling van 9,4/10. Dit komt o.a. door de praktijkgerichte stof en enthousiaste docenten.

Wat leer je tijdens de cursusdag?

Na afloop van onze Excel trainingen ga je naar huis met praktijkgerichte en actuele Excel kennis. Het lesprogramma is praktisch en je gaat in de cursus ook zelf aan de slag met oefeningen. Waardoor je sneller en efficiΓ«nter leert werken met Excel. Alle vragen kan je stellen aan de trainer die de tijd neemt om jouw vragen te beantwoorden. Halverwege de dag ga je met de groep lekker lunchen. De groepen zijn klein (max. 10 deelnemers). En aan het einde van de dag ontvang je van ons een certificaat. Uiteraard mag je het lesmateriaal ook mee naar huis nemen.

Liever de cursus online volgen vanuit huis of kantoor? Zodat je reiskosten en reistijd naar Utrecht bespaart? Deze trainingen worden ook online gegeven.

Excel cursussen in Utrecht

Onderstaand vind je de cursussen in Utrecht. Klik op een cursus voor de trainingsdata en meer info over de lesstof.

Cursus Excel – Basis
Cursus Excel – Gevorderden

Excel trainingen gegeven op andere locaties:

Cursus Excel – Expert
Cursus Excel – Voor financials
Advanced Excel Course – (English)

Twijfel je over welke cursus het beste past bij jouw kennisniveau? Neem dan contact op, wij adviseren je graag vrijblijvend.

Wat vinden anderen?

β€œIk ben deze training gaan volgen om makkelijker en sneller met Excel te kunnen werken. Prachtige locatie, goed verzorgd. Aardige, kundige leraar! Word goed geluisterd naar vragen en legt goed uit. Heel veel geleerd in de training!”
Carin

β€œIk was een no-no op het gebied van Excel. Er werd vanaf de Basis opgeleid. De trainer heeft een duidelijke en prettige manier van trainen. Hands-on cursus, je doet zelf actief mee achter de computer. Stap voor stap. Ik kan in de praktijk mee aan de gang. Ik heb een prima naslagwerk per mail ontvangen na afloop van de cursus.”
Erik

β€œFijne manier van uitleg en alle tijd voor extra vragen. Ook erg handige Excel tips welke ik zeker kan gebruiken tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden.”
Rick

 

Locatie in Utrecht naast het station & gratis parkeren

Onze trainingslocatie in Utrecht is goed bereikbaar met de auto (aan de A27). Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar. De locatie ligt naast NS Station Utrecht Lunetten. Er is uiteraard gratis WiFi aanwezig. De lunch wordt door ons verzorgd in het restaurant.

Over SignOn ICT Trainingen+

SignOn ICT Trainingen+ is uitgeroepen tot beste ICT opleider van Nederland. Cursisten beoordelen ons met een 9,4. Wij zijn partner van Microsoft. Hierdoor zijn onze trainingen altijd 100% up-to-date. Incompany Excel training (op bedrijfslocatie)? Dat kan ook, vraag hier een vrijblijvende offerte aan.