In Utrecht geven wij Excel trainingen op verschillende niveaus. Namelijk voor: beginners, gevorderden en experts.

Onze cursussen worden gegeven door gedegen en ervaren Excel docenten. Het zijn experts op het gebied van Excel. Dit programma kent voor hen geen geheimen. Onze cursussen ontvangen een gemiddelde beoordeling van 9,4/10. Dit komt o.a. door de praktijkgerichte stof en enthousiaste docenten.

Inhoud van de Excel cursus

Na deze Excel training van 1 dag ga je naar huis met praktijkgericht en actuele Excel kennis. Je kan sneller en efficiënter werken met Excel. Halverwege de dag gaan we met de groep lekker lunchen (inbegrepen in de cursus). De groepen zijn klein (max. 10 deelnemers). Aan het einde van de dag ontvang je van ons een certificaat. Uiteraard mag je het lesmateriaal ook mee naar huis nemen.

Liever de cursus online volgen vanuit huis of kantoor? Zodat je reiskosten en reistijd naar Utrecht bespaart? Deze trainingen worden ook online gegeven.

Excel trainingen in Utrecht

Onderstaand vind je de cursussen per niveau. Klik op een cursus voor de trainingsdata en inhoud/lesstof.

Cursus Excel – Basis
Cursus Excel – Gevorderden 
Cursus Excel – Experts
Cursus Excel – Voor financials

Wil je weten welke cursus het beste past bij jouw kennisniveau? Neem dan contact op, wij adviseren je graag vrijblijvend.

Naast het station & gratis parkeren

Onze trainingslocatie in Utrecht is goed bereikbaar met de auto (aan de A27). Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar. De locatie ligt naast NS Station Utrecht Lunetten. Er is uiteraard gratis WiFi aanwezig. De lunch wordt door ons verzorgd in het restaurant.

Wat vinden anderen?

“Prettige cursus. Ik had al enige ervaring met Excel, maar miste zeker ook nog een aantal Basis vaardigheden. De trainers heeft een leuke en laagdrempelige manier van de stof uitleggen. Afgewisseld met oefeningen achter mijn PC.”
Nora

“Ik was een no-no op het gebied van Excel. Er werd vanaf de Basis opgeleid. De trainer heeft een duidelijke en prettige manier van trainen. Hands-on cursus, je doet zelf actief mee achter de computer. Stap voor stap. Ik kan in de praktijk mee aan de gang. Ik heb een prima naslagwerk per mail ontvangen na afloop van de cursus.”
Erik

“Fijne manier van uitleg en alle tijd voor extra vragen. Ook erg handige tips welke ik zeker kan gebruiken tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden.”
Rick

Over SignOn ICT Trainingen+

SignOn ICT Trainingen+ is uitgeroepen tot beste ICT opleider van Nederland. Cursisten beoordelen ons met een 9,4. Wij zijn partner van Microsoft. Hierdoor zijn onze trainingen altijd 100% up-to-date. Incompany Excel training (op bedrijfslocatie)? Dat kan ook, vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Wij zijn geaccrediteerd door CEDEO en NBA. Na het volgen van de Gevorderden of Experts cursus behaal je 6 PE-punten. Na het volgen van de Cursus Excel voor Financials behaal je 12 PE punten. Het behalen van PE punten is een kwaliteitseis vanuit de NBA voor accountants (RA en AA).